[港鐵有圖] 有無人識呢一家四口?? 麻煩幫我同佢地講聲對唔住

439 回覆
1922 Like 129 Dislike
同埋我真係無動機老屈佢地,成件事係香港完全日日發生緊
無話你老屈呀,話你被害妄想之嘛
人地教女就係單打你
我唔喺 所以我冇批評樓主
憑你嗰幾句野真係分唔到個老母係同佢個女講定同你講wo
你唔贊同佢老母又點解要讓個位俾個更後生嘅坐
一係你就讓個位俾其他老人家坐
等佢個女坐唔到又駁唔到囉
張相有聲
如果真係教緊女,就唔會我一起身就叫個女衝去坐啦下
笑死, 垃圾樓主, 俾人講2句就嬲
解釋又唔解釋, 屌又唔夠膽
跟手影鳩人哋放上網扮慘
點知俾人屌返轉頭就話人歧視
咦,你唔係話要講對唔住咩

真心話要出現了,嬲咪嬲囉,公審咪公審,其實客觀事實我撐你,不過點解要搞到自己咁呢,咩唔係想起底,想講對唔住,扭扭擰擰咁,你咪都單打
你自己攞嚟怪得邊個
如果你真係扭傷腳有需要坐你大可以大大聲咁屌柒佢老母啦
唔屌柒佢咪講句你腳痛囉, 當你唔撚理鳩佢都得
但你又要讓人又要唔滿意又要偷影人又要講反話
你想點撚樣啫
你都起得身 仲介意個位做乜
慘乜撚
分分鐘自己會錯意以為人哋老母屌緊佢
求其開個PO講對唔住就當道咗歉?
人哋教女都要俾你條垃圾偷拍擺上網?
你係覺得咁撚唔好意思, 你當時就解釋咗俾人聽啦
扮乜撚嘢慘啫你
你係個老公?? 咁我係道同你講聲對唔住先,求求你都唔好再追擊我啦
所以人哋老母咪屌緊個女後生唔好坐囉
樓豬跑步都可以扭傷腳唔係weak咁係乜撚嘢
你漏咗後面嗰句
而唔係上連登影鳩人哋擺上網
看圖說故事扮慘圍爐咁戇鳩
其實樓主你唔洗特登打哂反話唔會覺得你串 剩係覺得你成條八婆咁好煩
你又唔係冇道理 直接啲有嗰句講嗰句啦好嗎
即場有冇講都要放上嚟啦
即場屌完依啲閪人閪事唔洗表揚?
你係個老公?? 咁我係道同你講聲對唔住先,求求你都唔好再追擊我啦
係狙擊唔係追擊啊屌你老母
乜原來話你戇鳩都叫狙擊你
都唔撚知你影人全家做乜鳩
下下講句對唔住就當冇事?
扮傾電話,講,咪撚生啦,屌你窮就唔好生仔啦,屋企有冇車?冇就唔好生,陣間要同人迫地鐵,個細路想坐都冇得坐,幾慘至得架
仲黎又要對唔住
你真係好weak囉,想撐你都唔知點撐好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞