思覺老師 一個時代既沒落

427 回覆
1351 Like 17 Dislike
佢official youtube係咩
老師真係老了
思覺老師衣家幾型
有冇20年?
當初咩事 精神病
其實佢個樣唔差
Skin head都carry到
懷念康富來
屌你有聲
佢當年思覺得得b條片笑到我仆街
不過youtube版起哂格起到睇唔到
冇幾耐之後真係比人打
有條片佢自稱比人打,不過條片依家冇咗

條片仲要有BGM
第一眼睇張相個眼鼻成個李棟旭咁
睇過啦 假既
以痴線佬黎講佢算生得幾眉清目秀
老師老左好多
上一兩年仲有拍片食叮叮飯果陣
又堅拒唔收人課金。又會屌9政府
心灰小姐都做埋人阿婆啦
唔埋就就開啦個純子仲係唔係到? 係咪同亞利文結左婚?
真係細細個就聽呢個名
https://youtube.com/channel/UCS7Ezt_Aog_1J5QjJ0choGg
但上面佢話唔要人捐錢果d片已經無曬佢d食飯片真係好好睇
好記得有條片 佢話自己好窮 要食叮叮飯 之後佢又講 佢知道有觀眾叫佢不如開donate
老師話唔洗 我有手有腳 自己返工做野賺錢就得

就呢點 我好respect佢
激女
彩女
傻gap 女
甜gap 女

其實老師當年唔係冇女屌,佢有個婦人sp

老師有ive engine hd
老師住深水埗
老師起90年代時,其實已經係知道自己有精神病
老師出身地唔係tvg, 應該係最早期hk.talk.sex 果度,佢已經用鼠鼠仔個名出post
很多時候,大家在街上的行人路上都會見到新鮮狗屎。有些是完好的,沒有被人踩中,但有些是有個大鞋印的。被人踩中的狗屎的周圍,都會有狗屎印,有些印是很清楚可見,很容易避開,但有很多被人踩了很多次,這樣狗屎印便會越踩越難被人發現,而且也會令原來有狗屎的範圍越踩越大,結果就只會令更多人踩中狗屎,但現在講到的人,都只是一部份人,這篇文的題目,是【人人都在踩狗屎】,為現在只是一部份人?在以下的文字,我會解釋!既然一篤屎都可以令這麼人踩中,這樣如果一條街有兩篤狗屎,這樣便會有更多人踩中了!但這文的要點不是有多少篤的問題。有多少篤當然是一個踩中狗屎的因數,但大家有沒有發覺,當一篤屎被很多人踩過之後,這篤屎好像是消失了,這是很多人的一般想法,但事實並不是這樣,這篤屎只會越踩越大篤,只會令更多中招。世界上的所有物質都是由分子組成。一篤狗屎,是因數以兆億計的狗屎分子組成。一篤狗屎被很多人踩過之後,不論在任何天氣清況都會很快變乾,變乾了的狗屎粒子,會除風飄到到處都有,有些會散到地上給人任踩,有些會飄到人的鼻子裡。這個世界相信有數以千萬篤狗屎在街頭。所以人人一出街,都是踩著狗屎的,不單只踩,因為狗屎粒子是到處飄,所以人人都是食過狗屎的!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞