[STAY] Stray Kids討論區(2) Kingdom加油!! 幾時comeback呀!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
STRAY KINGS👑👑👑👑👑👑👑👑

8 WOLVES!

今次結合埋莫扎特都幾有創意!
我都好中意Side effects
雖然好多人都無視side effects 但我覺得side effects其實對SKZ成長嚟講係好重要嘅一步 可以話係幫SKZ奠定「performance男團」嘅一首歌
首歌可能唔係人人第一次聽都接受到 但連埋表演睇真係好震撼 只要睇過一次無可能會唔記得 我到而家仲記得第一次睇stage嘅時候嗰種起曬雞皮嘅衝擊 無論係群舞定Felix把聲都完全係kpop嘅新世界 亦都feel到佢哋好特別 風格好鮮明 知道咗首歌係自作曲之後更加覺得佢哋係好清楚知道自己目標嘅一班人

雖然Hellevator嘅時候都有留意佢哋 但令我入坑嘅歌係Side effects 可能因為咁所以更加珍惜呢首歌...同埋聽得多其實都幾好聽啊...人生點都有幾個moment係會想大叫魔力啊pu噠嘅
上面介紹嗰啲都好睇 不過綜藝最好順時序睇 因為佢哋太多inside gag 如果睇咗新綜藝先可能唔係好get啲笑點
樓上都講咗好多 Stray kids fandom tour同埋 dingo school stray kids都好好笑 兩套綜藝嘅最後嗰集都係經典!
side effects個陣其實有好多人都讚個舞台好有impact skz每次出新歌都show到佢地係不斷突破緊自己 每次都比到驚喜你
真係睇得出佢地喺創作上花咗好多心機 自主緊自己既音樂同風格
唱返首勝戰歌先
li辰 to this勝戰歌!!!
可能第一次聽side effect覺得麻麻地 但慢慢聽上癮 mv 排舞都好有心機 雖然我今年先入坑 但聽返都覺得好正 唔輸俾依家嘅歌
我覺得第一次聽side effect係聽mv版本嘅話可能啲人會唔太鍾意
反而睇stage嘅話 就會特別震撼
尤其是係v heartbeat嗰場
而且side effect真係越聽越上癮
mv版本bb同狗狗打交個shot勁師…
[STAY] Stray Kids討論區(3) KD議員 熱切期待Comeback
https://lih.kg/2559397
新post
花絮先正 直接推跌狗狗
抵我咁愛她
狗狗的叫聲勁q
狗狗嗰陣個叫聲勁qq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞