[STAY] Stray Kids討論區(2) Kingdom加油!! 幾時comeback呀!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
爭lmh
1. Stray Kids預定於第二季度末回歸(六至七月)。
2. 2021年第一季度JYP全體專輯銷售量為34萬張(以GOAN chart為基準),其中Stray Kids沒有回歸,單單以舊專輯的銷量就佔了20萬。
3. JYP第一季度的專輯銷售額比上年增加25%,達到72億,其中Stray Kids的舊專輯銷售額達45億以上。
https://twitter.com/skznachimban/status/1394178438785798144?s=19
金蛋!

一百萬隻碟不是夢!
希望係7月頭comeback 否則月尾就撞奧運
趁6月頭kd完咗無耐就宣布cb同開始宣傳 順住kd帶嚟嘅討論度嘅話cb成績應該可以好好
已經開始草錢等下次cb
我都覺得7月頭係最好
6月會撞exo twice seventeen
仲有bts應該會由5月留榜到6/7月
所以要攞一位最好就7月頭
6月底一本部都要忙師兄2am comeback ,應該會之後了!
2pm先真
岩岩睇到2am嚇親
被fake了
都係等睇星期三DKR啦

冇字嘅圖可以喺clio twi搵到
一模一樣我就唔搬過嚟
本部長勁師氣的…
你個名
差啲唔認得你
你快到
仲以為有一段時間會見唔到你
你對得住你個名??(我對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞