[STAY] Stray Kids討論區(2) Kingdom加油!! 幾時comeback呀!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
물감놀이x4 已洗腦

我得呢張
都係嘅 希望有多啲佢哋正面嘅話題
Rumors
我都睇緊

Seungmin入咗嚟3次
Ksm成日嚟踩場 做得好
好鐘意聽I.N震音
佢話下次會開返個singing live
lm 終於第二個po
HIT YOU WITH THAT
嘟嘟嘟嘟嘟嘟!
https://twitter.com/LEEKN0WBR/status/1393158554656313345?s=19
唔知佢本人會唔會自拍返張
然之後post ig呢
#leeknowiscute
LM
終於有 post 2

終於j晒全部fancam
佢哋啲表情管理同埋跳舞都好正
見到佢地啲走位都覺得辛苦
Rap team就好似上去玩咁好enjoy個舞台
自己作嘅歌詞都幾有意思
希望佢哋同其他人可以越嚟越fd
雖然今次唔洗擦點擊率 但我會繼續loop呢兩個stage
會啦 成粉點都要曬下命
Kd no limit 即係8個人一齊上都得?!
ff吓 都知冇可能...
Spoiler
Dance unit嘅話
lee know同felix就唔駛多講
Felix就照舊喺killing part到做得好出色
Lee know啲表情管理正到
希望佢遲啲可以出多啲dance cover或者skz-player
今次最想讚嘅係BB包
佢真係進步咗好多
喺啲舞蹈同走位複雜嘅情況下
都唔會覺得佢同其他人唔夾
Rap unit嘅話
又再一次好佩服CB97嘅track
好catchy 都好有佢嘅風格
佢哋每個人都有好突出既位
特別鍾意SpearB一開頭個flow
希望呢個組合可以再合作
佢哋其實都做得幾出面
5racha
CB97編曲真心正 加咗古風嘅樂器好好聽 佢段英文rap不得了 文藝復興2021 spelling colo”u”r with a “u”
Spear.B作嘅flow好新又入耳 同鏡頭say 88 ho q
J.one嘴炮唔洗呼吸(scb都係但今場冇show到) 表情管理到位
加埋弘中嘅idea令歌詞同舞台更有意義更豐富 “there is no bad colour in the world”
Minhyuk 大佬排面“We bleed the same colour!”
希望有音源

戴眼鏡+帽
MAYFLY
Felix團寵
I.N 忙內on top
見到佢哋成長覺得好開心 其實BB包本身跳舞都唔差 單眼表情管理都好型電到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞