switch 張兌換券就黎到期,換咩game好

137 回覆
7 Like 3 Dislike
我有動森
Pokemon 劍盾
Overcook
仲有咩好推介?
3D Mario好唔好玩?
我覺得 Mario Odyssey 值得玩過 3D Mario。

如果未玩曠野之息,呢款絕對必試。
2唔係有隻加強版咩果隻平好多..
唔知你講邊隻,XB2 係有出一隻DLC 《黃金之國伊拉》,
但果隻唔係加強版黎,係XB2 既前傳故事,未玩XB2 既話唔好玩住。

另一隻係XB De,果隻其實係十幾年前wii 果隻xb1 既終極版本,
你當係remastered版啦。大家而家講既XB1 其實就係指呢隻,
因為始終係舊GAME remastered ,所以係比XB2 平好多。
我買錯..原來果隻係一..
一都好玩的,只係有d.位追唔上新一代遊戲要求。

單單計主線故事既話,其實我鍾意1多過2。
1幾個轉折位都幾出人意表。
一個故由頭精彩到尾
2就前半都幾平淡
但dlc真係好正
妹似就快又出兌換券 換MHR(唔知有無得)+ Mario party 好似幾實制
手頭上有 Mario kart , Mario odyssey,Zelda , 大亂鬥,鬼屋3,just dance 2021 睇返原來無得換MHR
嚟緊Golf
神作呢隻小品已經正過更多大作,不過如果有得換大作都換左先,種米姬就算買都唔係好貴,但係呢隻game一撚定要玩
聽完咁多巴打意見 最後決定要Zelda 同XB2

但我down完Zelda之後 部機話唔夠空間down XB2

但我部機得兩三隻game咋喎 可以點做
冇買SD card?
可以插SD卡㗎 我宜家先知 部機得咁少容量

係唔係平時電腦嗰啲SD卡都得
係,咪俾人呃,冇所謂任天堂專用SD card的
好 等我出去買返張先 唔該巴打
Mario Party 唔算太好
Party game既話大亂鬥 馬車仲正
Mario Party 一個人唔洗玩 多人玩節奏又太慢
慎入
薩爾達,必玩
勇者鬥惡龍 創世小玩家2真係好撚好玩
漆彈3 / Zelda 2 如果出年5月之前出到咁咪都有得換
前排半價買咗 玩到停唔到手
想問下仲有冇類似game 推薦下
小心,我之前就係咁比人點咗我去玩,結果玩咗兩日就冇玩

支線任永遠係打怪,戰鬥系統又唔順手,玩咗一段時間個故事又冇乜好吸引,超後悔換呢個
想玩ARPG既巴打我推薦Astral chain 異界鎖鏈, 因為係新IP所以可能大家冇乜聽過, 但佢個戰鬥方式係一人控2角, 每次入戰鬥都好好玩, 極度推薦呢隻game

Xenoblade兩年前買咗帶
開咗兩個鐘就無再開過
成日想的起心肝開嚟打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞