switch 張兌換券就黎到期,換咩game好

137 回覆
7 Like 3 Dislike
我兩隻game都未換,有無巴打可以推介邊隻係必玩嘅
《聖靈之光2》 Ori and the Will of the Wisps
圍返條數個PASS真係唔抵
你本身有冇咩game先
如果乜都冇就Zelda同Odyssey囉
我兩張都就到期
換左大亂鬥
得PKmon 劍 同MHR咋 想知有無咩game必玩
穩陣就真係好似上面巴打咁講換zelda odyssey

我自己推介異度神劍2 但好食電波 唔係個個岩
食電波即係點?
我講嗰兩隻已經係比較經典嘅game㗎啦 都係解吓謎同打吓怪咁 search吓佢哋個名應該會見到啲teaser可以睇吓啱唔啱玩 定係你會唔會鍾意其他種類嘅game eg.悠閑類/音game
月中好似又出
未諗到㨂乜未出既game好
witcher3
zelda 好似幾正 但Odyssey會唔會好難玩
2隻都正
推薦Zelda
揀唔到就Xenoblade
zelda真心正
呢隻好似都幾正?1定2好玩啲?
Odyssey搵人一齊玩會好好多如果驚難嘅話其實我私心推薦Paper Mario 都係周圍解謎但係打怪嘅方法係幾低能 弱智都識玩劇情就一流
Luigi‘s mansion 3就劇情單調啲 同埋我自己玩嗰陣就忍唔住係咁玩好快打爆機打怪就易過Odyssey但難過Paper Mario 不過玩曬主線之後可以當party game咁同人鬥打鬼囉
異度神劍2係一隻好重日式動畫口味既JRPG,
佢個戰鬥教學橫誇3定4章先叫完整(佔整個故事差唔多一半)。
所以佢個系統鍾意玩既人會好鍾意玩,唔鍾意既話會覺得好悶(因為唔識玩佢個系統)。

不過如果你係喜歡JRPG ,喜歡日式動畫既話,
我覺得係必玩之作。
2隻都正

1故事好啲
2 啲角色正 同戰鬥好過1
Odyssey 要爆機唔難(我阿仔九歲都爆到),
但你要集齊d 月亮既話就連我都做唔到
不過整體上你係玩得開心的,
你會好驚訝老任可以將隻Mario 3D 同2D 同化得咁好。
1其實係十幾年前WII 的作品,有D位用返現金角度黎睇係會比較過時,
雖然1同2故事有關連,但當中既關連其實好少,
我自己都係先玩2,然後再玩返1。
所以我覺得可以先玩2。
但唔玩1會唔會唔明2做緊咩?
唔會,當中既關連係相當間接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞