【I/A】守望傳說 Guardian Tales(55) 莉莉絲嚟喇|回鍋&新玩家禮包大放送|2樓3樓有攻略

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咪第一個
講到近攻隊成型又快咗啲 尤金連暗隊近戰buff位置都畀火刀取代埋 其他地方又用唔著
與其哂資源升尤金不如升狐狸呢啲現有又常用既角好過
不過下期隻新角係抽得過 勁唔勁唔理 個波夠大
KOREA 就拎 5000 石,我地得 1000
唔知遲下會唔會再派多少少
我諗係一日派一個code出黎比人入 到星期二岩岩好5日
molamola 泡服一直豪爽過國際服
好耐之前有次里程活動定乜鬼 泡服有國際服都無
個時都以為會有補償活動之類 點知無
頂你係度伏鳩人 黑撚心到你四星/偶像專就話可以trade啫
係咁好LA
其實任何3星專都唔建議拆
留黎連角升冒險者lv好過
我都記得
冇用既二星角專武我會換左去,三星過啲幾廢其實都應該留,難保有一日會加強或用得上
連角會升lv㗎咩 個lv唔是用點數升㗎咩上次差啲拆咗火爪個專
連專多啲點數 多啲點數咪升lv
我見好多角buff完都係做倉管
我見前面d post 話抽唔啱拆左佢,攞返d 魔金去再抽300
我照講返ja
其實都幾難講以後會唔會用得著,因為呢隻驚更新得幾快下,又會開放啲新模式
做倉管個啲好多時都係招技唔岩用 eg火拳蘭兒呢啲明明係戰士但+40%血咁
但唔係偶像 自從有女豬後 可以用黎玩普隊
前排拎黎打光王勁好用
我見偶像個專武加攻成八秒CD同埋唔知點解覺滿係唯一一個冇個人加成斷估應該冇可能派得上用場
隻天使真係勁好用 免費卷中
即刻用之前打落既碎片升爆佢 再保把專出黎
而家共鬥入場都唔洗r黎r去
普屬3寶
未來騎士+狐狸+偶像
所以唔好咁斷言
我拎黎放羅馬直頭可以被動上大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞