【I/A】守望傳說 Guardian Tales(55) 莉莉絲嚟喇|回鍋&新玩家禮包大放送|2樓3樓有攻略

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
隻GAME 真心好玩到癲
故事又正到暈
係條仆街線
依家可以升到 80LV, 打討伐戰 又可以打多 100萬傷
武器抽親都歪明明機率高過角色池
如果係日本出,可能己經被人告到執左
WHY??
發覺依個po有啲巴打好撚離地
係平時歐得濟定係無玩過其他game
幾十抽就係到叫春
你無留意到到好多 日本動漫 OR GAME 既原素咩 今季直頭就戰械人大戰。

官方好清楚自己做緊咩,先唔出日本市場
依家卡part 3, 避落石有無秘技
咁...佢同銀魂都差唔多者...
不過銀魂係惡搞同公司
我諗 架仔唔會咁少氣掛
你估支公司咩
佢個第2季高級召喚禮包買唔買得過?
好似幾抵
公主+睇上網人打
有隻怪要優先處理
抽歪咗叫吓春
你一定無聽講 日本有個 任天堂 最法律部門,只要有同佢相關既野 就等收律師信啦
Part3 用公主控
佢出招有迴圈
打多幾次 大概知道佢固定
盡量儲連鎖到80% 等佢出落石個招先斷
其他時間一直閃招就好
日本個邊版權捉咁緊 我估間公司廢事以小博大 陣間賠了夫人又折兵
真心.好少聽呢D 新聞.
長智識了
謝謝2位
呢個真係無,最多用大招+連鎖斷
Part 3 攻略
右邊頭,打打下好走,佢會嘔個大波,波又L細波打你,有技就出完波兜返完車過去
左邊頭就map 炮,行到地圖最上,差唔多出就閃,有技就出完map爆再出
中間落石仔,真係好巧反應,反應唔到就真係用技cut
最後石仔數會多到喊出黎唔cut 唔得
抽暗刀先好定新角?
30抽中莉莉c
20抽武Y中暗炮專
我終於歐返次啦
用我果個邪道...真心OK ...
你HOLD到 落石果陣尻走就得架啦 ..車到第2個技就暈到佢落石...
BTW ...佢落石都好鬼耐.....
起下底就會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞