【I/A】守望傳說 Guardian Tales(55) 莉莉絲嚟喇|回鍋&新玩家禮包大放送|2樓3樓有攻略

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
如果協力長開就好
應該係唔想拎走pvp 所以先一個星期開一樣
但兩邊長開又太多石,改少石又唔吸引
課長要玩PVP 大展實力,拎走左PVP 課長會不滿家
我都唔想pvp,成撚日中公主個招
如果你用遠距離角色,公主果招 好易避,你自己技能差唔多倒數完時,你就開始拉開距走位打佢,基本上都避到。就算用近戰角色都係咁玩,都避到。
唔知係咪連線問題,我用咩角都好,知佢放個招,走個時隔2-3個身位都中到佢個招爆風
對住爛線唔係咁易咖
我試過兜頭射埋去佢都走到
我走到老遠都俾佢射暈
轉3G同佢打 唔好用5G
我打10-1就係用控公主,打左幾場都死,之後嬲嬲地用天使打就一take過啱啱開始玩,無咁多角,得5隻,不過仲有隻mk99連專同暗蘿無專
你就好啦屌
我冇Mk99 光隊齊唔到
其實我之前都有玩就係艦長連專開局,中間乜都唔抽,直接打到等第七章全三星,之後唔記得想抽咩,有三定四萬石,結果all咗乜都無,就嬲L到delete隻game上排屎忽痕就再玩返,用兩部電話刷手抽刷, 用全部石抽今次呢三隻同專跟住再用星片換光屬進化,求其都仲一隻角色啲進化石,不過都上唔到5星
休閒公會招收人
之前個會長棄左game
暫時代住收人
宜家13個人打 800幾排名
希望搵到D會打公會戰既
多過3日唔ONLINE就可能踢左先
公會ID係:HKID含有不合規定用語
今晚會清人招人
如果可以既話 幫手放一放頂post 射射
留埋聯絡方法 & 收人要求
你可以參照返#5
仲有無100後公會要招人
一次過整合
明天入
剛剛退左個公會 又係冇人上線
十一抽齊咗MK 回家了
今日仲未有1000石code?
7點

今舖真係海底撈月
得啲水
今日1000石
D3MONS
Fb啲人下下幾個白盒
今次個場可以當佢狗咁遛
最緊要係距離同轉方向,見佢飛起就好轉方向

btw最撚憎暗蘿,死仆街嚟

https://youtu.be/yqUaXH1PCx0
https://youtu.be/iLLkB6v9qCQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞