中大討論區第七十二回之暑sem is coming

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
今朝sent 左email 去general education office。夠做?

定係send 去Faculty of Philosophy?
我係cuhk secret 岩岩po左,一齊po啦,聽講好多人都f又d又d+,真係離撚哂普,你老未50 分有20 分扣分制,你當左岩哂咩,send去faculty of philosophy啦
本席在考慮相關準則時,不斷提醒自己中大學生會司法委員會不能夠如香港法庭般狹隘和保守,就算是終審法院的案件在原訟庭內只能夠有參考的價值,並非具約束力。

本席希望法庭,在很可能是最後一宗以司法委員會名義處理的案件裏,能夠發揮解決爭議以外的功效,本民主自治精神彰顯法治。

唔識law 但feel 到種中大處於危急存亡之秋嘅感覺
想tran major
樓主交換telegram?
佢話要見professor 去clarify some issues
仲有科未出
應該係
+1
過3仲係度嘈
gg...佢仲要係我advisor
老老柒柒有無抄呀
ENGG 1000 得兩份功課
一份group video
一份 homework (上網填充)
所以真係唔知做乜
對吾治我知錯
依個反而有機,我project mate 清一色nds
你都係fail logic?
沒得,但係老閪都唔好比佢f la,一齊寫上dean屌9佢啦,未撚聽過ug course會f 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞