「台灣崩壞」單日新增16單!!!

259 回覆
141 Like 12 Dislike
應該一直都有隱形傳播
16單都驚 低鳩能
反疫苗連登仔: 打疫苗黎做咩呀
如果係共產黨,一定開行假account同小粉紅賴落對家過嚟播毒
放病毒間諜
台灣好似唔多疫苗存貨,買咗未到
命脈首先係水源,唔少中南部水庫得返幾%水(以滿載嚟計),如果用水量不變,一兩個星期就收皮。
開咗個頭一兩個禮拜內變過百過千都唔出奇
台灣得az 疫苗 連台灣人自己都唔想打
有鬼喎
越南都爆埋
個個都講有鬼有幾多了解過日日放地機師空姐唔洗隔離入境,佢地跟手就周圍走,之前桃園已經爆過一次
今次真係勁失策點解會咁
唔係唔使隔離,係淨係要集中隔離幾日,之後十零日返屋企自行隔離,應該係班友當無事成日周圍走所以出事
依家打仗唔駛用彈藥
用病毒就得
咁係班友自己唔守規則
又係叫雞出事

https://www.ettoday.net/news/20181106/1299401.htm

來到廣州街後方,雖然看不到短褲妹,不過還是有不少「茶店仔」門口有些人,不過所謂的「茶店仔」卻是掛了「清茶館」的名義,只要是男子一走過去,他們就會靠了過來,同樣也是問「要泡茶嗎」,不過這些人較為年長,當地人都知道這叫做「三七仔」,就在記者採訪過程中,就看到一名阿伯跟女子正在走進公寓中,老司機老闆說「他們要進去交易了」。老闆強調大白天就這麼明目張膽拉客了,到了晚間七八點以後,頭北厝宛如變成了台北「隱藏版情色區」
唯一可用武器,用人形變種攻台灣,開打還可以冇仇報
好有可疑
台狗 仲懶巴閉咁想去世衛玩
唔係話啲咩,係台灣住落其實好多人除咗政治取向之外,其他方面仲係好似中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞