IT討論區(120) Talk is cheap, show me the code!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一陣試下
salary oriented programming
繼續搵
喺香港學flutter 你當係投資黎
現時都係多rn 嘅工(外國開始shift 緊
建議學多啲native 嘅野先 因為hybrid framework 都要識native 先有得玩

講多少少,web 都可以用Flutter 但唔好預佢好似啲static web 咁,係pwa 咁嘅型式行嘅。
垃圾windows
sleep再開返就lag到瀨屎,上網一睇好多人都係咁##dklm
試用請no pay好覺眼
試用請no pay好覺眼
中午食飯in
好多都係nice仆街
Flutter可以行埋web真係幾正,最衰我之前寫fyp嗰陣未有flutter 2,如果唔係用flutter一雞幾味都幾爽,最後個mobile app用rn寫寫到嬲嬲地,原來連navigation 嗰啲基本嘢都要third party嘢先support到

Btw ching睇唔睇好flutter呢5年內嘅發展,我聽講都多人唔鍾意寫dart,但我覺得都係同java + js差唔多,at least syntax上冇咩需要適應,會唔會係我道行未夠dart有啲問題係我未察覺到
我reset緊windows鳥
次次update後都有事,上次我係冇埋聲,搞勁耐都冇用,最後reset搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞