地盤工涉姦9歲繼女案 女童指被告邊侵犯邊說「玩你比玩其他女人舒服」

442 回覆
50 Like 521 Dislike
閹左仲要截四肢,以免為害人間
佢淨係姦左自己屋企件大陸妹姐
對香港冇影響架
姦完又唔殺,增加支那蝗蟲
BUY ONE GET ONE FREE. LOL
你簡直唔係人,道德淪喪,心理變態
支那狗本身就唔係人,洗乜同佢地講人性
衰13都好難輕得去邊
佢57,當佢判10年,減哂野都7-8年啦
64-65歲,斷左幾年工作,出到黎仲做得咩,地盤都唔會請老到就退休啦,除非做開又唔炒得果D
https://www.thestandnews.com/society/%E6%B6%89%E4%BA%BA%E7%8D%B8%E4%BA%A4%E5%85%BC%E6%89%93%E8%A8%98%E8%80%85-%E5%9C%B0%E7%9B%A4%E5%B7%A5%E8%A2%AB%E5%88%A4%E5%9B%9A%E4%B8%83%E5%80%8B%E6%9C%88/

一名地盤燒焊工被指在今年2月,以麵包引誘流浪狗女並進行人獸交。被告在首次提堂當日,又涉嫌在庭外襲擊記者。裁判官今日裁定,被告獸交罪入獄半年,毆打記者判囚一個月,分期執行共囚七個月。
案情指,動物義工在案發當日,見到被告鍾連輝(58歲)用食物引誘流浪狗女。不久發現狗女不斷嗚叫,陰唇、陰道腫脹出血。鍾連輝被捕後,在警誡下承認「隻狗係我搞」,並稱事發時沒使用安全套。
辯方今日求情指,被告人獸交是受酒精影響,報告亦指他是聽到一把「女性聲音」叫他這樣做,事後已感到後悔。至於襲擊記者一事,辯方指被告只是一時衝動,公開向該名攝記道歉。被告兒子亦撰寫求情信,指父親從未試過被記者包圍,因此才會先控犯案。
裁判官黃國輝認為本案控罪嚴重,雌狗子宮紅腫流血證明有受傷。裁判官最終裁定,被告就獸交罪判囚6個月,襲擊記者則判囚1個月。兩案分期執行,被告共須囚7個月。
好難屈到
依D情況一定係會搵人驗全身啦
屌你老母,如果單方面講唔比驗就肯定有問題
但驗完真係比人屌過2穴,咁就走唔甩 係差在可唔可以搵得返係咪真係老豆屌定係佢老母搵個契家佬屌完黎屈咁解
只要係支那女人,就要考慮說話可信性
又係地盤工
Cls
驗身囉
其實無得唔接受驗身,如果唔比驗係人係鬼,大家都知
跟住咪用催眠囉,催眠下拎既證供,都係話老豆姦既,就判硬
屌佢老母臭閪點會做得出,人應該係有良知嘅,呢啲畜生應該要坐一世,等入面嘅人可以好好照顧佢
拎個男人打完飛機既紙巾或者將condom d精倒落個女個西到就得
一齊住好容易屈到佢既姐
其實應該無咁易同咁快肛交到?仲要係個九歲女仔
正正經經叫隻雞咪算囉
你問過印度佬未?
呢個真係好核突好變態 先9歲
連登仔:死左膠又搏攞光環
CONDOM倒落去就一定CHECK到
入邊有其他野係到殺精蟲果D,點會驗唔出
你話打完飛機塞入去就話
但真係驗左係咪2穴齊開先啦
點會唔可疑
依D情況個女點會無同老母講
唔講都睇得出個女有古怪啦
印度佬個隻會爆哂肛,個小朋友應該會痛到返唔到學掛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞