地盤工涉姦9歲繼女案 女童指被告邊侵犯邊說「玩你比玩其他女人舒服」

442 回覆
50 Like 521 Dislike
全部遣送支那
中囯民主丫嘛
有囯安法嘛
俾返哂佢地自己搞掂啦
好多人好似唔知大陸人d閪野
呃公屋當港男condom既case多不勝數
不過儘管真相如何個地盤佬都的確抵死
亂娶大陸婆係有報應
依加都唔知有幾多00後連登仔個老母係新移民
個個都當新移民係自己人
上得連登咪又係90、00後,依堆賤種有幾多個唔係單非雙非
共產黨係19年殺咗咁多香港人,可能佢都冇咁撚大反應 成個連登都係支那賤種蝗同情返自己人
係係係,得你哋班支那出世嘅賤種係人 你哋19年殺咗幾多香港人呀?
你夠對人不對事啦,支那人係你哋同胞嘛佢哋殺幾多香港人你都唔會有反應但死個支那人就喊苦喊忽死老母咁
19年支那人殺咗幾多未成年嘅香港人? 你為過佢哋吶喊未? 係咪為咗錫住你啲支那賤種同胞呀
9歲性交已經好痛 仲要肛交 有撕裂都似
一生就咁完咗 呢一世個女仔都難有幸福
點死都賠唔翻
個老母再婚就咪撚亂咁搵男人啦
生仔都好啲 有啲還擊之力 或者都冇咁多神父爸爸 但生女都唔睇實啲
只可以講 係老母包庇
你講呢啲冇用,上得連登99%都係90、00後支那狗賤種蝗子,佢哋條命梗係矜貴,你香港人係班連登仔眼中係低等民族
問下你老細咪知你地港共殺左多囉 柒頭
梁天琦只可以代表梁天琦,你條支那賤種就只可以代表你哋支那賤種,成撚用梁天琦個名去洗白自己你撚唔撚羞恥? 你做過梁天琦做過嘅嘢咩? 你只係一個支那賤雞老母俾狗屌生出嚟嘅仆街咋
對佢哋班支那賤畜來講,搶香港人嘅資源咪就係大是大非囉
hello moto
你班支那賤種侵略香港,係都你班冚家剷死先
咁急死出嚟幫你班支那賤種同類係度吠
你班支那賤種就係乜都做得出,扮乜嘢啫 講冇良知邊及得過你哋
你條支那雙非死先,最好死晒全家死剩你一個孤獨到一百歲
我同支那人嘅分別 就係我會樂見全部支那人死清光
我冇話過處理得好簡單
問題係你講個d報左出黎未?
未啊嘛?
而家個個都係聽個女仔講既野咋喎,唔係片面之詞係乜?
全世界屌緊個男人連質疑都唔比
都係個句,如果你開得case就即係個女仔講既野全部都係事實,咁係咪社工可以做埋法官?最多判刑交返比法社做
就係咁,個垃圾港男引清兵入關,點都係抵撚死
如果係屈佢,呢啲只係佢應有嘅報應
如果唔係屈,佢直頭要落十八層地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞