地盤工涉姦9歲繼女案 女童指被告邊侵犯邊說「玩你比玩其他女人舒服」

442 回覆
50 Like 521 Dislike
坐完佢退休啦都
支那人你都信,唔怪得香港人永遠都俾支那食住啦
食埋間公屋
似係個阿媽教個女引誘個男人
大佬呀 個過程都到咁詳細啦 上埋法庭啦喎
雖然支那人係仆街 但唔表示香港人係冇仆街

講咩炒唔炒車 正常人聽到依d事都會覺得個男人係禽獸啦

學你咁講 咁你信晒香港人全部係好人仲有咩好講?

以一概全 先係最冇腦既諗法
試下用下個腦諗野?

我都好討厭支那人 但唔表示香港人可以做依種行為
試下用作為人諗下件事係岩定唔岩先啦
無罪推定啊Ching
我搵個細路仔話你雞姦佢咁你係咪又變強姦犯
正常人聽到依d事都會覺得個男人係禽獸啦

正常人信乜個樣就係事實?
日日講法治,連無罪推定都做唔到
見你講呢句就知香港真係無得救,抵一世俾支那人食住
咩職業都有仆街
人渣
聽你講我都覺得香港冇救 食唔食住你話既
剪撚左佢啦
扑街黎
真係
得佢地覺得冇問題
成班垃圾 學人講管治香港
條佬個思維真係好有病,9歲M都未有啦,點會聯想到呢d嘢,呢單太痴線應該判終身
咁就係因為受害者係支那人
咁你就可以忽視受害者既架啦?

就係因為每個人有同理心先會覺得個男人禽獸姐

而唔係一味關注係
因為佢係支那人 所以有可能係做9個男人呀

更何況受害者係小朋友
出錢養,係咪比爸爸開心下都唔得
純粹客觀睇單case
我都諗唔到男人可以點抗辯 除非係性能或者案發日期有強勢不在場證明
最重要係 個女肯定有驗身 如果係講大話 即係事實上都係有另一個男人搞佢 要打好似只能打呢樣?
咁你知唔知乜野叫無罪推定?
今日就算個老母係支那人印度人定非洲人
都係無罪推定

你同情個女仔就可以人格謀殺個被告?明明目前得一方既證供被告亦唔認罪?

定因為係地盤佬你就可以忽視佢被屈既可能性
想有段片就話人有罪唔該你返支那睇央視啦
連日期都冇,得月份
4年 20次口交 又2穴
老母真係乜都唔知??
2021年片又冇 錄音又冇 condom精液又冇
老母唔係用個女拎身分證就係開緊冷氣係後面做緊軍師屈老豆
要幫受害人同被告一定要捉住老母黎問
你落嘅焦點只係喺無罪推定

唔好睇漏
社工開case唔係你想像中咁簡單
有曬recording 同埋做evidence based嘅評測同research

9歲女嘅認知情緒仲係好初階發展緊
無連登仔諗到咁複雜囉好無

呢啲blame the victim 好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞