[MOA]TXT 討論區(5) - 關於我同五位俊男夜闖冰雕展覽只有我被趕走的這件事 Freeze~

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
又出週邊
圭紮起左頭髮!
其實好勁個星期都未完
初動可能有80萬
但剩返兩日 唔知有冇咁多人買
見到樓主話星期六日多數少人買
今日個數應該都唔會過十萬
不過岩岩好似又出咗fansign
紮咗正過唔紮喎
唔紮有啲長同亂
期待佢剪返短既一刻
今日mubank個setting 超靚
藝術啊
我愛音銀爸爸 雖然個景都係bighit出錢
音銀對佢地真係好好
唔知今次待機室係咪都會整到好似上次咁呢
可唔可以續多半年
아쿵好完美
genie第四日就115了
明明realtime一直前100
點解日榜跌到咁?
感覺大黑未必肯
之前完全估唔到忙內個電台咁快完
以為會好似請夏咁做一年
不過黎緊arin應該都忙(? 佢好似接咗拍劇
好可惜既係佢地呢一年完全冇觀眾
連每次ending多數都係得佢地兩個喺個台到
應該睇音銀個邊想唔想
反正疫情有排未過
音銀mc曝光率真係好高(準確啲係啊空)
咁可能arin下車,soobin繼續主持?
16-18年率濱都係咁,佢自己一個主持左兩年,但係拍檔換左兩個
因為其實疫情期間都冇咩可以做,主持下咪幾好,起碼有曝光率
已經習慣咗個個星期見soobin
估唔到咁快又就黎一年。。。。
https://youtu.be/GtoBrUm6YuY
賺錢真難 小姜嘆氣
姜式aegyu只會在日常同故意惹隊友感到不耐煩時候出現

音銀有機!
希望今次放送高啲
六十萬銷量都得個5000分
嬲到笑 被其他人分薄晒啲分
下週有機會嘅一位
The show vs monsta x vs mamamoo (?%)
睇gain digital unpredictable
銷量分我地領先 但mx領先ytb 分
到時拼voting
show champion vs Bts (機會有啲渺茫)
prevote要贏晒+超高分broadcast
m countdown vs aespa (半半)
要贏prevote live vote
同時broadcast贏過aespa就有機
music bank vs Bts (半半)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞