[新手]塔羅練習

117 回覆
1 Like 4 Dislike
不過見佢話已講左 其實牌陣好似唔用2選1好啲
應該睇3個月未來發展
想問職業 想睇下黎緊同埋之後會點
今年6月畢業 黎緊應該freelance k小姐
樓主呢
唔好意思啊忙緊功課最遲星期五會上返水

見你考試幫你打尖問咗先希望你未考
The Empress- 會pass
Reversal of Strength- 但你對自己冇咩信心 比多啲信心自己啦 你pass到㗎
The Hierophant- 但要注意嘅係跟返啲rules唔好走捷徑/唔跟佢個procedure 個marker可能係好墨守成規嘅人

無論係有用定係唔準/有錯都歡迎比返feedback我
多謝絲打意見我之後揀用咩牌陣果時會留意多啲
絲打本身都有玩開塔羅?
多謝樓主
我係冇咩信心
不過cheat呢部分就好似唔太準咁
樓主加油
多謝你嘅意見 考試加油
想占前度依家對我嘅感覺係點tks
想問下同女朋友之後既發展會點樣🏳️‍🌈🥺宜家longd緊短時間內都唔會有得見 我地捱唔捱得過疫情😢😢😢

會唔會pass到-Knight of Coins
會pass到呀 只要你緊守信念堅持溫書唔好半途而廢
Remainder-Reversal of Seven of Cups 因為你身邊有好多引誘 你太易比distract到 加油啊努力啲集中精神捱埋佢
半年內出唔出到pool
多謝你嘅意見咁我第三同第四張牌之間嘅connection應該可以解得再好啲

祝巴打早日賺大錢 同女朋友長長久久

第一個月- the hanged man 個人嘅現況停留咗係度=無進展 所以未見到有機會
第二個月- reversal of the magician 呢個月係比你好好沉澱自己 思考自己到底想要一段點嘅新關係同埋equip自己=未有機會
第三個月- three of cups 認識到新嘅朋友 會有新嘅交流同埋聚會令你覺得好開心亦都表明有可能有潛在對象出現 但呢段關係可能會牽涉埋其他人
第四個月- the empress 最有可能出pool嘅一個月 因為你心動
第五個月- reversal of seven of swords 逃避 原因大有可能係你feel到對方唔中意你
第六個月- queen of cups 沉船又或者你用你嘅溫柔攻陷到佢返嚟

建議你當故仔聽下就好 真係準再返嚟同我講
明白,唔該你
自學過一排間唔中玩下咁
幾時可以出pool
誠心誠意地問 半年內有無機會出pool

Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞