[新手]塔羅練習

117 回覆
1 Like 4 Dislike
巴打幾大
因為玩交友其實都覺得難岀pool
一黎唔知對方樣
S 女

幾時遇到正緣
C女
應唔應該同前度復合
名:L
對方: A
想問一下佢究竟點樣諗我同埋我同佢有冇發展嘅可能性

現況- Knight of Coins 事業處於進步階段 睇得出你好肯去搏想賺取更多嘅回報

轉工- Reversal of Death 牌面見到短期內轉工呢件事會拖延
結果- The Emperor 但當遇到另一個賞識你嘅人 你就會果斷走

唔轉工- Reversal of Knight of Cups 份工忙到你頂唔順 越留你就對呢份工越唔耐煩
結果- Six of Swords 你係張牌都見到個人頂唔順自己撐艇走

所以就咁睇牌面 你最後都應該會因為太忙而頂唔順間公司直接走 不過未必要咁心急 可以keep住搵其他工等到有枝好嘅橄欖枝遞過嚟嘅時候即走
有錯請指正
唔洗唔好意思啊大家一齊交流練習吓
我都驚我解錯影響絲打心情

你對女朋友:Reversal of Nine of Cups 你好鍾意你女朋友 但最近有為移民嘅問題煩惱
女朋友對你:The Fountain 你女朋友都好鍾意你 而且對呢段關係好有希望
係你心目中嘅現況:Reversal of Five of Coins但基於你有移民嘅諗法 你覺得自己依家好窮
女朋友嘅現況:The Devil 佢好注重物質享受
未來:Reversal of Knight of Coins 會因為金錢觀上嘅差異而有小拗撬
建議:Reversal of Nine of Coins 專注係你而家努力緊嘅方面 會幫助你賺多啲錢 會對你哋個問題有好大改善
有錯記得同我講
我想問吓呢一年嘅愛情運
有兩個問題想問
會唔會升到職同會唔會出到pool
半年內會唔會出到pool?
契機係咩?
謝謝
想問同朋友斷聯咗成年,道歉又唔接受。 想知佢真正斷聯的原因是什麼?

謝謝
直接問佢啦 屌你
5月6號個日去左interview份新工,hr話如果請就7日內有通知,想知最後結果會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞