陳冠希,姜濤邊個靚仔啲?

631 回覆
8713 Like 1012 Dislike
依個真
雖然我撐edc
但太多傻鳩以為連登=主流
如果喺Facebook 各大group問依個問題
肯撚定同連登相反
過往Facebook 一討論關於edc既野
全部清一式屌鳩edc 踩到地底泥 神憎鬼厭
我相信好快有媒體會抄依個post黎講
就算計今日,希哥都靚仔過姜毒
你聽左姜濤首master class 未?呢首歌係香港第一首拉美曲風嘅歌(雷鬼動),大膽創新,邊忽係口水歌?好多專業嘅樂評都讚過首歌,而且仲成為今個禮拜叱叱903嘅冠軍歌,同時亦做過港台同加拿大中文金曲嘅冠軍歌。

呢首歌由曲風、歌詞到mv姜濤都有參與構思。

而其他歌例如:「愛情簽證申請」,姜濤有份填詞,以及設計mv故事;另一首如「孤獨病」,都係由姜濤構思主題,陳詠謙填詞,觸動過不少情緒病患者嘅心。

佢係高度參與係佢歌曲嘅製作入面,非常認真做音樂,你可以批評佢唱得唔夠好,但佢唔係一個唔肯努力改進,純粹靠chok 樣搵食嘅人。

https://youtu.be/6xAVUmdi_UA
一個男一個女,有咩好比
佢係香港第一隻reggae ?
咪撚 on9 啦....
係主流樂壇。

我聽開indie,當然知大把啦。
如果姜濤可以打贏亞洲屌王呢個位,我揀姜濤
gay佬姜
真係好靚仔
呢個live J左好多次
頭2張已經老了
你要搵佢廿頭全盛時期啲相同姜濤比
睇下佢17歲個樣 你就明
比佢睇17歲姜b相啦
肥毒撚
軟硬天師算唔算主流 ?
平心而論,陳冠希後生真係幾靚仔
希哥王者
真係好可愛
靚仔標準人人唔同既
但佢咁謙虛既性格真係好討人喜歡
有無人搵到EDC係樣衰既相
屌你老味 打手味濃撚到
寫到鱔稿咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞