陳冠希,姜濤邊個靚仔啲?

631 回覆
8713 Like 1012 Dislike
EDC神級輪廓
收皮啦你,我哋薑糖一人一督口水都吐死你
我屋企人都同佢做過野,仲要唔止一次,話佢好有禮貌好謙卑,我另一位best fd都同佢做過野,都係講同一番說話,佢兩個都唔係鏡粉,後者甚至話唔明mirror有咩咁吸引。
清好波
我只係為香港樂壇悲哀,比呢啲咁嘅料嘅柒頭mk出到位,而香港人嘅level 竟然就係接受呢啲mk, 唔識講..
成班人都痴線 到底有幾唔抵得個後生仔上到位
要比就同近年啲星比啦 成日拎啲上左神枱既星比
睇個勢姜濤人氣仲未到頂峰 後生仔加油
希哥屌打啦
呢兩張真係痴撚線咁完美
冇得比 姜濤係香港級嘅靚仔 希哥係亞洲級嘅靚仔
好撚憎呢啲油頭粉面人妖,同偽韓泡塑化雞,一啲內涵都無,唱嘅又係啲口水歌,根本就唔入流,但就吸引到一大班心智唔成熟嘅人去迷,香港人係咪要淪落到咁
陳冠希

姓姜嘅,比盡屋村級靚仔,咪侮辱全香港男性,thx
留意下姜濤啲相
佢永遠都係影右邊側面相

根本得呢個角度係好睇

淨係呢點已經輸晒啦
都唔洗比較
其中一個直頭係醜
邊有得鬥?

FC鬥FC鬥FC鬥
非常同意你,至於佢點解咁受人歡迎我都覺得香港而家好撚可悲
EDC個鼻屈撚到
又直又高 點比
都估到
扮下有禮貌就引到班傻鳩落疊
成日J佢純情 分分鐘都係扮出嚟
其實都有好多人鍾意姜濤
唔係因為個樣而係性格 (當然覺得個樣ok)

唔信可以去睇下
陳志雲訪問姜濤條片的留言
留言有男有女有老有年輕人

https://youtu.be/wT015xZfAz8
經歷過香港樂壇光輝一頁嘅人,一定睇得出姜柒頭就係條mk岸鳩嘅level.
但因為香港樂壇真係太沉,而且沉得太耐,池中無魚蝦自大,香港人真係淪落左,呢點好無奈,但係事實黎。
話姜濤柒自己又溝唔到女嗰啲無得再怨港女眼角高
唔知你知唔知
Edc出道果時比人屌得好勁
Hater唔會少過今日既姜濤
D 人Exact7ly 屌佢呢堆野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞