陳冠希,姜濤邊個靚仔啲?

631 回覆
8713 Like 1012 Dislike
姜濤太似av女優 永野一夏
純講靚仔真係唔算靚仔
認真唔係酸 真係識好多人靚仔過佢

任插
邊有得比
姜都靚仔同好得意 但有得比咩?完全唔同level
剩計樣EDC
計埋其他 e.g. 人品 一定係姜濤
我認同大把人靚仔過姜濤,但佢得人鍾意唔係因為外型,係好多方面夾埋,例如舞台上嘅魅力同佢嘅性格。當然要比靚仔一定係廿年前嘅陳冠希贏,但只限靚仔而已。
我講緊班haters出呢啲post已經預咗結果係點,用個神級公認嘅嚟打,根本香港九成男藝人都輸,佢地就係用呢啲嚟賺取優越感同打擊姜濤,但改變唔到就算姜濤唔夠人靚仔但好多人鍾意呢個事實。
都唔同level 冇得比較
普通人黎講算幾靚仔既 明星黎講就普通
edc五官應該排得上全亞洲top5啦 點比
呢條友究竟有咩值得人鍾意?
我覺得佢普通到不行,二線都比多佢。
姜mk到令人好尷尬edc完全係另一層次囉
咁都攞黎比 希哥贏9條街
Mk仔,同竹升仔比,唔只高左2班波,點比
你唔明嘅話點都唔會明架喎
我初頭都唔鍾意,仲笑過佢女人型,但認真睇過佢啲表演之後就欣賞佢,咁一個人總有人鍾意同唔鍾意,好難迎合所有人口味。
希哥屌打姜狗啦
完全係旺中嗰啲中學雞
其實拎單項黎比
唔洗比神級,姜濤同自己任何一個隊友比都輸
靚仔唔及皮皮
型唔及 ak
唱歌唔及 jer
音樂才華唔及 ian edan
跳唱唔及 Anson lo.....
要數真係是但一個隊友都實有樣野贏佢
姜糖同鏡粉都唔會否認
得性格呢一點佢係比其他人都突出

問題係佢係全能型,每樣野都有7成
整體就已經好夠做,仲未計將來既潛力

所以不斷拎佢同單項神級既舊人比
除左酸民想自high下仲有咩意思?
真係非姜糖,但我都睇到悶啦
我聽朋友講,你可以唔信,聽下算
佢出show, .去人地嘅商場同地方,好大支野,要求呢樣要求果樣,人地唔能夠100%配合佢,就投訴人,以為自己有啲知名度,就有風使盡利。
當然佢可能鏡頭前呃到好多觀眾。但私下,可能未必你地想像中咁乖咁得體。
Btw, 親身聽同佢有合作過嘅講出黎,人地超討厭佢,未紅先驕。
我都想香港樂壇出到明星,但唔係呢啲mk仔嘅level可以擔到大旗
你唔信可以當我黑佢。繼續迷佢吧🤷🏻‍♀️
我都識朋友同你朋友講既野完全相反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞