NIKE 討論區 [22]

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
Stockx
第1次online買波鞋,早2日終於係stockx成交左,等賣家寄出,stockx寫6月2號前到......好耐
我唔博啦

不過話時話,nike啲air鞋要幾重先feel到個氣墊?
我八十幾kg著上腳都只係得個硬字
咩彈性 回彈 甚至air塊氣墊扁少少都未試過

(Air force air max 180 air max 2017 甚至270 720 vapormax 統統都係咁)
買咩?
我近幾單order都係係兩個禮拜左右 等下啦
咪玩啦 SB DUNK 同 AJ1 齊色齊碼 OFF WHITE都任買
NIKE HK/炒狗/假鞋撚 全部一樣咁仆街
買唔起就唔買 買假野都過唔到自己個關

我實在係太傻太天真
270 720 vapormax 都冇feel 應該冇計, 一係試下boost 底.
班Scalpers /炒狗/炒舖搵假貨當真野賣, 結果假鞋係暫時最有效對付佢地
因為check 鞋服務都係笑話, 本身QC 又差, 同埋D 料跟本一鳩樣.

只係得個盒 / 鞋tag / UV燈測試 / insole stitching / 新鞋味可以分倒
基本上炒狗 假貨商 同 某啲NIKE員工 係同一班人黎
啲貨左手交右手 貨都未出已經有Sample鞋比佢地做模整假鞋

最有效對付係唔食炒價同唔著假鞋 最多咪著少對鞋
720其實有 但要特登隻腳斜住撐落個底先會變型 正常行路路會有依個動作
Vapormax就真係硬掘掘咁 算唔算有feel
我相信唔係個個like呢隻色,但我好like

係Dunk Low SB或者 Jordan 1 high OG 就好
最緊要自己鍾意,佢一定唔好著,但我like隻色,而且佢無炒
黃黑幾L型

朋友抽中呢對,點解會值$2xxx
靚喎!我都想抽中
What the dunk nice pre order先2xxx
好撚想入
但係未用過唔識用
又係大陸Apps有啲驚
驗鞋條友著完影相再放返入去
或者直接買A貨打擊nike收入
想買翻隻nike dunk low community garden 有冇同好
入啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞