NIKE 討論區 [22]

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
對野D QC 差倒,
中底白色位少少紫紫地.
鞋紙直頭甩咗少少紫色落去.
Nike不嬲係咁,而且佢只係賣一千頭嘅波鞋,算係咁啦
想問Jordan 1 High 駛唔駛加大0.5碼?
本身著Yeezy 350v2 / Dunk Low SB要加0.5碼
但Daybreak / Sacai LDWaffle 就唔駛
著定炒先
炒定著都要人講解
咩都唔知不如就算啦好嘛
應該都有餐下午茶賺吓
唔值
我當aj1係true size, sb+0.5, 350v2+1
你都算犀利v2同sb同size都唔覺窄
我第一對v2淨係+0.5, 除鞋墊著都太窄, 之後嗰啲要+1先啱啱好
Adidas d鞋同尺碼多數都細對d
一啲啲啦, 例如NMD PK都偏大
其實唔明點解nike adi啲size唔可以standardise啲 啲時裝牌子通常都好標準 我著過巴黎世家 RO SLP MMY Paul Smith Kenzo 全部同一個eur size都無乜中過伏
Nmd無鞋墊其實都係要買大d自己加落去
outlet冇得試太煩 只係試過aj1 react
我nmd 係-0.5
但對jordan 7 low 就唔加0.5 前腳就迫
出街有貨試呀
求其入間門市拎對Jordan 1 zoom試咪得
有乜野好講解唔識就咪撚抽
10秒sold out
Email nike講返有機會退到
Thanks 我睇下搵唔搵得番張單
入到去排隊個版都冇用
有冇人著dunk low sb係tts? 因為有對dunk 諗緊買返一樣定+0.5
入面比較厚, 係要+0.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞