NIKE 討論區 [22]

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
港威新鋪灰色full size喎
無錯,雖然年紀老咗已經唔襯哩種板仔鞋
但真係童年情義結,幾貴都買
細個買唔起嗰陣想799原價買對carhartt都唔得 好陰公
好似8 9 年前, 自己買左依對, 算係平民版Futra, 以前我全部dunk sb 都係粗著, 行街打波都係佢

最新GD x nike 好似waffle one
哩對都ok吖
近年d dunk low pro sb d色都比較怪
然後普通dunk low 有得炒都覺得好奇怪
細個時周街dunk low無人買,而家要炒到2k up
我都希望佢會出番05~06個幾年個d經典野
但係一定改小小色 好似之前對raygun咁改我覺得幾好
普通dunk low都炒真係膠都費事俾細個最誇張著嚟落水爬獨木丹 近年出返最想要嗰對viotech都好彩一出就食少炒買咗 一步到位
潮流就係咁, 呢家輪到jordan冇人買
核突色咪無
上兩星期legend blue aj11都買唔到
早幾年興嗰陣乜柒色都比人秒
我有小小運
早三年前突然買番dunk futura, heineken, medicom1,2,
依家全部價錢離曬地
嘩 全新?3年前都應該唔平得去邊喎
我以前都有對全白色dunk low
個陣勁平 著左排嫌阻掟 成對掉撚左
得兩對全新喜力個時6千尾,medicom1 2800
medicom 2同futura都係2手 兩對加埋都唔洗6千
岩岩睇番原來futura 1000 medicom 2800
不過兩對都唔算新
嘩6千尾 師兄真捨得 不過都比想像中好 我以為幾年前喜力呢啲已經去到air yeezy air mag嗰啲價位
Futura 1000 omg
以前仲讀緊書個陣喜力都已經好似要4千
所以個陣肉痛住都要買黎圓夢
medicom 1 2800全新都好抵 不過呢對其實無乜印象 應該算偏後期?之後好似開始興bape sta嗰啲 最有印象都係喜力homer嗰期 Supreme zooyork嗰陣反而未開始留意
medicom1好似早同homer同期都係04年
喜力就早小小03年
都係 睇返啲日期 carhartt嗰陣都仲有留意 可能嗰陣medicom難買索性無視咗
但自從有boost / react, 或者 primeknit 果D 技術,
著返dunk 真係除左好睇就完全唔掂, 又焗又硬.

以前著殘左好多對SB, 如果冇掉可能都賣倒下錢.

唔計SB 睇返原來有對紅色 Dunk Low Pro B / Untold truth dunk low
幾年前Air yeezy air mag都幾皮野wo
你係咪搞錯左
呢啲天價鞋其實無留意住個價升跌 我以為幾年前air yeezy 2黑色呢啲under2萬都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞