Mirror個呂爵安Edan Lui算唔算人生贏家???

573 回覆
2878 Like 104 Dislike
好明顯佢唔係講緊hku grad啦on9仔講緊你個樣呀,你冇咁靚仔呀,柒頭,咁都睇唔明你quit u算啦
奶共u 都好吹奏
佢唔係人生贏家 擁有佢嗰個先係

佢係package好
好多文盲
你真係讀XGU?
我反而留意佢多過姜濤
點解會咁
點解住公屋都學到鋼琴小提琴8級 hku畢業
佢都唔係住公屋
E先生其實麻麻地 聽聽下好想熄左佢
不喜勿屌
請問香港邊間u唔奶共唔係紅藍底
一般家庭standard我覺得係首先唔係單親,然後住居屋,小朋友細個有房唔洗訓廳,細細個有資源去學一啲樂器或者興趣,有父母關心同督促,父母都正正路路唔係窮撚思想。

我覺得感已經係好基本你生個仔女出黎比到佢嘅野,去令到個細路身心都健全。但現實係有幾多家庭比到呢啲?

至於上面話中學有自主能力,之但係,如果到一個小朋友真係讀緊中學Let say學琴,首先佢冇上面嘅野,即係佢屋企冇錢冇地方。去中心學,得,學完返屋企冇得練,因為屋企冇錢買琴冇地方擺琴,仲要比老母鬧衰仔學乜野琴,讀好啲書好過啦。資源+父母思想,基本主導左個細路。

利申:上面自己嘅standard我一樣都冇,連而家想住個hall都比老母勸話萬二數一年住乜鬼,專心啲一個月補多啲習,賺萬幾蚊個月仲好啦。
法國依家泡菜影響審美得好緊要
大佬,都要佢自己努力先得喇,佢自己贏返嚟嘅
但之前佢ex有話過佢派帽扣晒分
數多個嚟聽吓?
唔明咩logic
柒頭唔會入到HKU?
「應該」你自動skip左兩隻字定點?
你覺得我意思係講緊十個港大十個都係高質?
我知咩叫例外 我明總有啲唔係個回事既人憑個人努力入到去
明白?
你駁返佢咁佢點答
不嬲都係小六至中一或之前考
仲要唱歌跳舞明星水準喎
我諗呢兩項其中一項都難過上面三項加埋
同意
有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞