Mirror個呂爵安Edan Lui算唔算人生贏家???

573 回覆
2878 Like 104 Dislike
呢個版本彈得好好多
利申有聽開mirror
純粹係mirror呢排紅
同我見你班fans濾鏡太勁忍唔住出聲
真心無意冒犯
珍 覺得佢最正個位唔係彈琴小提琴有幾勁 佢夠鳩夠貼地搞笑先最吸引人
咁又唔好講到咁罕有
方力申 許廷鏗都係HKU
我冇話唔鍾意edan
鐘意睇佢深野做sales
真心問,有朋友話佢爸媽都大陸人所以講嘢先咁多懶音
真定假

我google過下都搵唔到佢咩background
幾鍾意睇佢派膠
訓撚醒未呀 香港山下智久
唔啦 連登鏡po算好好啦 通常做得唔好都係自己圍內屌咗先
只係最近公海真係太多太多有關佢地嘅po
fans都心驚想留個好印象俾路人希望大家對佢地無咩惡意姐

勁唔勁好唔好又唔係佢同fans自己想衝出黎講 不過有時見公海係度嘈真係笑咯
想屌佢個妹
佢自己有講屋企人講得都唔正所以由細都唔知自己講得唔啱 依家有努力改善緊
香港山下智久永遠都係屬於呂頌賢
BTW兩個都姓呂 又咁似山P
佢哋有冇親戚關係???
下面兩個先係佢賣點
行諧星路線一定成功
離譜咗啲喎大佬你
有冇人覺得佢戴眼鏡個樣同木村起愛情白皮書 有啲似?
細個就逼你讀書練樂器,到大個入咗U都冇話迫佢一定要搵份寫字樓工, 放手畀佢yr 3就去 參加比賽 搭半隻腳入娛樂圈. final year未畢業 都可以一路讀書 一路出道, 都算好肯放手畀個仔自己發展
識定位自己做痴漢角色
可以放低個偶像包袱,幾犀利
條片小提琴啲音準麻麻
不過8級都費事咁多要求了
佢都應該好耐冇練
造星決賽先pick up返
呢排真心日日都有error mirror post
雖然喺連登好難 但你哋可以嘅話就盡量慎言啦 有時真係會影響到觀感
難得有隊香港人咁齊心捧嘅idol
但一千人有幾多係MIRROR幾多係ERROR
咁都啱
不過我接受唔到如果係自己 到廿歲人仲要屋企人幫我執呢樣執個樣 感覺就好似如果我要搬出黎自己住阿媽會喊咁
我寧願唔要呢啲野
Fans都覺得煩前兩年淨係圍爐鏡po一出公海就食負皮㗎嘛

好慎啦 得閒咁啱見到先覆 唔係又一班假膠玩野
No offense, 但呢兩個例子都唔係經聯招入去 。方力申係經退役精英運動員錄取 。牙醫就係中學成績爭啲 兜個彎 繞過jupas 好似係考ib入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞