【達狗冚家產落地獄】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXII

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
再唔炒達 下年會柒過今年
派最鐘意戰鬥個件出去囉
最好死埋係出面唔好返嚟
宜家出面個個都笑鳩緊我地
瞓前已經預感0:0出局
估唔到變成現實
真係好肉酸,2場4強入得一粒12碼
我當你真係防守好左,都彌補唔到進攻上咁大嘅退步
話撚左 傻系妓憑咩讓人半一
聽講呢度有個人成日自稱係公海戰神
諗返起都覺得尋日啲調動好差
薩卡打攻中有兩腳睇頭無啦啦又要打閘
安哥又係踢得好地地變左踢右閘
球員都係人,打fifa咩一場郁咁多位
換走羊狗CLS
無錯,成績唔好當然係原因之一,但踢垃圾足球先係好多阿迷反達既主要原因
愛蛇用坦廢梅都第5 唔好講咩人腳唔好
諗起以前爺爺就算臭燒個樣要死都要佢踢足90分鐘
琴日得羊有火有攻門 換走? PEPE唔換? 明明羊狗唔係SELL HEADER都頂左球波 換176拿狗又鳩斬?
無歐賽轉會窗都係cut人架喇
電欺都一定冇得續約,拿哥隨時都拜拜
阿迪達應唔應該留低,trust the process個重點係響process,你都無進展點trust你呀..
隊波都無form,踢左成季仲未搵到best11, d正選換黎換去,場場聯賽都唔同人
啲埋門質素有排提升
換羊真係最撚弱智
我阿婆都知成場最有威脅嘅係呀羊啦
我不嬲都覺得要比時間領隊,但去到依刻真係幫唔落達狗

成季係瘋狂輪換,rotate rotate
羊踢得唔好又出吓拿,拿兩場冇波入又用下羊
馬里包皮,holding luiz, 西追派咗下膠又無啦啦完全冇得出,史密夫路又攻中又左翼又中中,屁屁有排打左邊好地地又無啦啦要讓路比路維搞到冇得出,又要重新搵狀態,基本上成季係冇穩定咁樣出過人
懷疑去到依一刻達狗都係揀唔落勝利十一人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞