【達狗冚家產落地獄】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXII

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
應該係排6/7?

下年好似又多一個再次級既歐州賽?
球員的話,不如傾下大家想留邊個?
我自己就:
我自己ESR, Saka, 巴丁, T3, Ryan, Laca
我仲係覺得Laca除左有時射門鞋無狀態,其他都OK
Balogun啱啱續約可以考慮........

Loan可以留: Saliba, Willock
馬夫無咩睇,唔清楚
呢隊垃圾咁撚廢,唔抵幫啊
講哂我心聲
日撚日出片J歷史有撚用咩
成隊既技術我覺得仲差過榜尾d球隊
都仲未接受到
20年黎第一次無歐洲賽
吹雞個下頹左 見到隊波應該有排沉淪
要時間適應
Agree 有幾下都睇到好撚燥,有下leno生球諗勁耐都無傳出去,啲人企死哂,啲球員都啱識郁咁。又有下派對中間自己推失左,佢自己竟然唔追,對面係中場一拎到波已經係對住後防線cls ,喂以前爺爺果期都叫落左order 邊個失左波要自己chur 去迫番,宜家大家鬥hea 咁
足總盃2隊都有歐洲賽資格
應該第7

第3級聯賽英格蘭好似得一個位?
不過有得踢都唔踢啦屌 咁撚羞家
1.ESR
咁即係無可能啦,都好既,下季唔洗深夜睇閪波
幾本上已經無歐洲賽
早幾場唔係輸埋啲戇鳩波都有啲希望嘅
疊埋心水做中下遊了
Dllm又想入雲加數
暗星幾年前都已經講叫大家做定心理準備要接受自己隊波成為中下游
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞