【達狗冚家產落地獄】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXXII

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
聽講開波前24小時,葡哥入左醫院,唔知真定假

"We had Cedric in hospital 24 hours ago and when Granit got injured that was the only alternative we had," Arteta said in his post-match press conference.

When asked if the Portuguese defender's condition had improved in the past day, Arteta replied:

"Yeah, he's fine now"
歐聯四強
入左醫院啊
啱啱開始睇波live睇住韋大帝絕殺李城之後就做左牙狗
大家心底都係想要隻防中但偏偏咁多年都冇買
比丙朗一人之力搞掂
以前又話奧燒係咁畀直線,但前鋒係25基
宜家就無個正宗攻中........
T11咪防中囉,係達狗唔用啫
記得有睇爺爺最後兩季啲波
不過個時讀緊中學耐唔耐先睇
衰短同成日掛住返屋企
對完google隊傳失波後就雪啦
上場紐根本可以比xhaka輪換
T11就算啦
冇心係度 大家唔好浪費大家時間
我施治加盟開始睇
嗰陣覺得成個英超得一條友
有得戴住個頭套好型
我都唔明點解bellerin無出咁多場 無啦啦呢幾場變正選
干堤都短啦,以前馬基里尼仲短,咪一樣成功,睇領隊識唔識用啫
我睇波唔係因為隊波好勁/拎好多冠軍先迷
你見我迷啲球員唔係淨係睇實力就知啦
我李城冠軍個年開始睇
嗰年好似都仲有第二
唔止今場啦
之前歐霸冇解圍搞到俾人絕殺之後仲有冇見過葡
雖然我反坦但都覺得坦值得留後備 結果冇簽到人都要清走佢
仲有其他都廢事數
開場壓住獌攻 然後基比斯跣腳
但人地唔掛住返屋企
0607開始睇咁就十鳩幾年
葡哥傷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞