[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(78)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咁不如問返你 講ap缺點 除左機芯不穩定仲有咩
你話佢得royal oak賣得 我覺得某程度上唔係佢既問題 佢一直都有出新款 而新款同舊款dress watch都唔係做得差 只係純粹一講ap大家一定諗起royal oak 所以變相買ap=買royal oak 冇記錯佢其餘款式都佔總收入20% 姐係都唔係冇人買 佢based on royal oak 都有唔同款式 月相超薄萬年歷 陀飛輪 鏤空雙擺輪 等等 要複雜亦有複雜

講打磨 我唔認為ap會差過其餘兩間 佢條錶帶我覺得係最靚

講金屬切割 佢又係玩得最出神入化 eg haute royal oak concept)

講陶瓷緊加唔駛講 佢又係玩得出色過其餘兩間 唔同顏色 款色等等

你不如講下佢有咩唔值呢個價 或者你覺得邊個牌子可以取代佢位置 而又做到佢做既野?
我又唔係好覺出邊會有人唔同意ap 好似係得連登
無人唔鍾意AP, 係講緊佢係咪top 3, 閱讀理解零分 ?
其實無謂執著top唔top 3
強逼要人認同,係欠缺自信嘅表現

利伸:運動錶ro世一
我咪就係話冇咩人唔同意佢係big3 外國網友咪又係咁講 最多咪笑9佢叫佢改名做royal oak 你先係零分嗰個喎
今日咁多IWC 嘅
其實一個錶廠無需要做到咩都有呀,咁iwc 女裝咪一樣死
有無巴打玩過Laco? 評價如何
平平地想入隻玩下

budget 幾多?
加少少上IWC stowa?
Laco 好似中国人有股份㗎,支那味好重
Happy Friday 等收工
咁可以byebye
仲見佢啲色幾靚諗住入番隻
或者真係加少少上stowa
Stowa 都唔平依家
加得少少就上iwc la ...
況且ALS歷史同運動錶幾乎無咩關係,格硬扯埋黎講只係得二戰嘅b uhr/東德年代併入GUB嘅spezimatic,少運動錶款係可以理解
如果岀復刻b uhr
如果出就正, 但應該只得VVVIP 買到.
即係嚟度都會有幾隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞