[你永遠不會比較一級方程和一輛爛卡丁車] 皇家馬德里球迷吹水區(263)

1001 回覆
7 Like 42 Dislike

C7

雞胸都係佢教架啦 想捧盃有咩問題

搬啦
再次證明鍠冇黑哨係贏唔到冠軍
https://lih.kg/2518122

未瞓醒
📍🌖| Real Madrid still have patience with Hazard and at the moment, the club will not sell him. Real Madrid's big dream is a front three of Mbappé, Benzema and Hazard. @marca #rmalive
佢咪繼續攬 條友能力垃圾 心態仲垃圾
MBA
Mbappe Benzema Asensio
MBA
Mbappe Benzema Arribas
MBA
Mariano Benzema Arribas
躝啦廢辛
身形都垃圾
不過咁 踢到咁真係比你入到決賽咪又係比曼城撚狗 今年呢個陣入到四強其實我自己覺得算係咁快手專心西甲 拎個冠軍等三連霸堆老龍骨好頭好尾算啦
唔買superstars真係冇其他方法
如果真係想打352 大大隻世一wingback 比你回購 前面要包皮唔洗講

Benzema mbappe
Mendy kroos C14 v15 hakimi
Alaba R4 m3
件光頭閪自己都唔知自己想打咩
用左幾年套433同4312衰撚左就亂鳩黎
總之趕走後生仔先
夏狗廢撚到落場影嘅相都冇
個肚腩
永遠都係10個人負責做波
但無人負責做終結
已經睇咗2年9猜9傳
其實賓都係回後做波嘅球員
只不過牙朗走左
冇人入到波所以佢先做多返射門
你咪搞呀你
問心 入到四強完全靠運啫
幾耐未見過皇大炒人或者㩒住人嚟打
對住西甲都踢到55波咁
有時對面隊升班馬啲組織仲好過皇
如果皇啲攻勢係入肉 係水銀瀉地嘅
我就唔屌拖舟
但唔係吖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞