[你永遠不會比較一級方程和一輛爛卡丁車] 皇家馬德里球迷吹水區(263)

1001 回覆
7 Like 42 Dislike
嚟緊爭西甲繼續試陣 繼續比時間佢食多兩件pizza拎信心啦
Zidane: “Hazard? He needs continuity. He has to play to regain his confidence. This is only his third consecutive game, step by step he will reach his highest level again.

應該可以loop到完季
諗起當年4強輸比多仔d球員係會喊
而家班波
Last 4 games la
教完快啲走
無左牙朗成隊無乜鬥心
牙朗除左入波之外
仲係一個好好嘅精神領袖
以前對禾夫斯堡首回合輸緊2:0
我都有信心反cup
因為成隊都好有火
而家個個捧歐聯捧到慣左
0鬥心
反而覺得真係而家班正選 好多都係三連champ 一份子 真係可以踢養生波 反正打爆過機 咁搏做乜鳩 不過二五圖慘啲

Btw 夏狗斷腳算喇 又肥 輸完仲要大笑同軌啲人好似放監 你走喇唔該 屌你老虎
賓馬點會冇鬥心見親佢入波就feel到團火
網上面啲人話人哋見到老朋友贏笑吓都俾人屌,成隊輸波淨係屌佢一個

根本唔係嗰回事,球隊老化,戰術不足,打得唔好日日有人講。夏柒咁耐都唔知踢過乜,越來越肥都睇得出佢咩心態。依家輸波好似唔關佢事咁,仲走去同ex笑笑笑

笑都唔好喺幕前,好唔專業
夏天唔買人=收皮
入波能力差到極點,起碼要有包皮/夏蘭
收返奧迪加特+久保
加盟頭季主場對psg係ok
夏狗躝
成班死傻閪
#Zidaneout #Hazardout
久保 基達菲都踢唔惦 唔好有幻想啦
㗎仔吹大咗
借出去都柒
隊波廢撚到
完全追唔上對面後生仔
成場好似維園阿伯咁
不過呢個問題都係拖狗造成
拖dad
今場拉膠踢成點?
除咗頭鎚輸晒 我覺得第一場復出算ok
你食屎
98仆街啦
呢個問題由來已久
🗣 Fernando Morientes: "Hazard should apologise to Madridistas as soon as possible, for his behaviour after the game (laughing with Chelsea players). [@carrusel]
🚨🌖| Hazard is no longer untouchable, he wasn't even before the game against Chelsea. If a good offer comes for him, the player will be sold. @jpedrerol #rmalive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞