[你永遠不會比較一級方程和一輛爛卡丁車] 皇家馬德里球迷吹水區(263)

1001 回覆
7 Like 42 Dislike
躝啦拖狗夏狗
收番O仔 升Blanco上一隊 加kcmv
條中場都見得下人 不過vvd又係易傷底

黎緊幾場vvd好重要 收卻老休息啦
夏狗真係水貨
算啦入到4強算係咁 分組賽都差啲出局 啲人又傷下踢下咁 拖狗又廢
無得算
悶啦
拖狗廢都無計 拖狗一日係到 包皮夏蘭兩個嚟晒都冇撚用
與其諗包皮 我反而在乎成個中場同中堅有咩人可以買 一老要走就成個中場冇哂
摩迪可能要打後備 vvd正選
O仔踢阿其實 ok
可能阿狗中場太極端
其實O原本今年留多一季皇家蘇斯達好地地
無啦啦要人哋返嚟但係機會又唔係好俾人哋
仲肯唔肯回家
正正常常433輸冇問題
屌佢老母 輸緊都唔轉陣 算乜撚野
過幾日:
Mbappe will stay at PSG for another season. Real's plan is to bring the French in next summer.
呢點有d關賓周事 回後拎波將攻中個空間壓縮
O仔伊高又唔係擅長後上插入
兩翼又唔走位 想放直線都冇人走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞