Smartone我屌你老母呀!!!!!

365 回覆
379 Like 10 Dislike
我用緊21mb無限上網, 個速度同csl4.5g全速一樣

csl垃圾中既極品, 係旺角鬧市都可以收唔到

138抵比smt
但係我測速5G仲慢過4G
因為 SMC 用 N1 為主, N1 唔會快得去邊
而且用 N1 即係用緊 NSA 5G, 你電話上見到個格數係 4G 基站帶 5G signal 出嚟嗰個格數, 你睇到收爆, 只係 4G 收爆, 5G 實際上可能只得一格
原先有心做5G嗰個又因為堅持用愛立信懷疑被辭職,咁可想而知而家既管理層會點啦
而家 5G 頻譜最多最靚同財力最大就只得 csl 同終愚鈍
3 仔同 SMC 已經力不從心, 想升 5G 嘅人, 呢兩間絕對唔使揀
師兄咪9up啦,自己google下,數記同老電 bid既頻譜先係最多,和仔同支那移動就算吧啦,所以點解佢地d plan可以咁平,同埋香港5G都係初期,間間都衰,我幾個台都有經常去做testing, 數記同老電係最穩定

利申:Telecom人
VALUEgb?
你攪笑嗎?!!

Telecom人?!!
仲有, 3 仔個 5G 咁嘅質素其實都唔算平, SMC 貴係因為屌高嚟賣呃傻仔
至於終愚鈍就冇乜好講, 佢個 5G 平唔係因為質素, 係因為有政治任務呀
你都幾有料, Telecom人, 但唔識用電腦

[電腦新手]開機無畫面
https://lih.kg/2346905
搭單問 我睇唔透SoSIM 個策略
3台其實點解要咁做頂爛市
你問佢?
唔駛水電都識嘅 人地可能business side 好掂
討論區大家邊個搶答都得喇
但如果有industry background 當然會assume 佢知多啲
自已Search下4.9 MHz 5g
HKT SMT 3都係地主,傾機站易好多,自己諗
CM依家暫時都郁唔掂d商家,黎緊唔知啦

Btw , 做telecom一定要識砌電腦?
我多口大家研究啦
3 仔似係想谷客數, 有咁多谷咁多
為乜? 有乜動作係客數好重要? 似係想賣盤, 用戶人數係電訊商賣盤叫高價嘅一個重要因素

除咗以上之外, 佢唔積極投 5G 頻譜都係蛛絲馬跡, 仲有你留意返, 3 仔而家 promote 佢個 5G 係極之 hea, 似冇心做落去
請善用起底功能, 膠人一個
你真係攪笑無極限
"用戶人數係電訊商賣盤叫高價" 有見地
再配合埋誠哥出走plan
5G 競爭好大, 同埋好燒錢, 誠哥一來唔想同個仔惡性競爭, 二來佢都知支那台有老共做後台, 有政治任務, 無限資金, 第時 6G / 7G 長遠嚟講係冇得玩

誠哥做生意一向都係低買高賣, 佢睇到唔對路就高價賣比人走人㗎喇
利申: 上面所謂誠哥係指佢嘅團隊, 唔好捉 9 我話誠哥退咗休
巴打點解睇得咁透 可以略略講下你background 嗎

Btw 唔知M&A 班人傾deal 時會唔會DD 到check 埋有幾多幾多客係靠平plan SoSIM 拉返嚟又計一輪average sell price per head 再壓價
5G新時代 智慧新生活
係咪話5G可以用黎渣車定遙距做手術?
咁嘅網速個病人都失血死咗
smt大伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞