Smartone我屌你老母呀!!!!!

365 回覆
379 Like 10 Dislike
Smt 轉左3 屋企收唔到
捱左年半
10月搵台轉
屋企唔用wifi?
試下csl 仲衰
無錯,係新界,九龍區,CSL要見天先收到網絡
Wifi用到 但唔代表電話可以無訊號
屋企 / 公司收唔到就冇辦法, 一定要轉
我 3 同 SMC 雙修, SMC 少一兩格個情況都幾經常出現
諗緊用3HK DIY 定 SMT$138 7GB+FUP
你洗唔洗check 下機 check 下用量先
低成咁,好似用緊128kbps咁喎
HKBN有租SMT,CMHK同3HK
每個plan都寫得好清楚係邊個provider提供服務

有冇人更新咗
更咗
3HK 無端端將我升級5G 試用半年

4G電量用全日都冇問題
唔知12Pro 5G頂唔頂到一日
到你用過CSL就知乜野係最垃圾,當初因為政治唔用支移俾多一舊水一個月轉過黎,每日番工放工load空氣load到好撚燥 夠2年不問價即走
頂唔到
有 5G SA 就會慳電好多, 即管睇吓邊間 iPhone 用到 SA 先
主要原因係因為一絛大水喉全港人分嚟用!

你屋企個WiFi 係你自己屋入面十樣嘢分,所有台又點様分訊號比人用?

簡單講,點樣分5G比你?
用左幾年最好係佢
但已經開始慢 有時會LOAD空氣
本身以為自己問題

個個月收3百幾比D咁既服務 續約果陣夠膽死係貴過之前
話提高左服務質素 但個PACKAGE係一撚樣
但佢柒極都仲係佢最好 所以無得轉
如果咁講有冇人反對?

入屋1000M係成座大廈所有人分享1000M!

唔係你一個單位!
所以你張sim card 好啲!
家用寬頻都係逃離唔到魔掌

仲要加價

DKLM
屌你我csl架靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞