Smartone我屌你老母呀!!!!!

365 回覆
379 Like 10 Dislike
Sunmobile 21mb plan 好唔好用?
好用呀手機睇1080p大部份時間冇問題
不過比埋laptop上網就唔太得
例如youtube首頁都要load3,4秒
近排嘅Smartone真係好慢

又話全速,都係咁慢,啱啱上台第2 日
你入車立?
係, 所以啲人屌可能係個個地區唔得 但我用過兩台1010 同smt 最好都係smt

4G download係門市入面就快
但係upload都係屎
黎緊csl 轉台smt, 就係因為csl 成日load 空氣先轉,
依家見到咁都唔知轉左台點算
CSL想轉SMT
仲轉唔轉好
用緊88smt 2mb無限
睇返工睇480p youtube好順
係收工坐鐵人多就收唔到
不過我都接受到

之前用9年 csl 3舊幾一個月
而家慳返好多
我一直都係用儲值卡,冇期望冇失望
可能係我要求低,覺得儲值卡夠玩
一完CSL份約,即刻走
SMT 喺室內 太過入或者死角通常都收唔到
如果係iPhone 11系列鎖死3G可以解決呢個問題

iPhone 12就好難自己跌落去3G,就算落到3G好快又上返LTE
你會唔會ping錯server?

TNTV2炸彈?

會唔會係大陸server?

上網好快?
2mbps 限速plan
邊度仲有188 20gb? , 係21 家42mb?

之幾日問門市得 220 6gb fup, 想出埋機
有判頭(BxSxxxk)傳聞呢間公司呢期係咁拆發射部慳場租同電費
數碼通已經同黎大鈞做CEO果段既時期差太遠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞