大航海時代4HD 5月20號上市

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
如果今集重製銷量好再出新都唔奇但可能又係無限DLC
我想佢出太閣4 5 呀屌
PC得STEAM

switch先有實體版
生命滿希望 ....
前路好眇茫
太閣5個介面已經好現代,你有咩不滿
三舊水,有少少過咗我心理關口

上個月佢特價三國志 7 折我一連買咗幾隻,百二蚊左右隻,贖罪價,抵,遲d 有時間先慢慢玩返。

要計最鐘意,我真係最鐘意大航海時代2, saturn 版由細玩到大,音樂好聽到暈,剩係開始 menu 個背景音樂已經令我個心飛咗去大海

4 代其實都好玩,又係玩開停唔到手,不過感覺真係簡單過2 代,加上d 伙伴冇得好似 2 代咁想招邊個就招邊個,少 d 吸引力,2 代我剩係賭錢都可以賭一個晏就,後期我用模擬器不斷疊馬仔最多可以一舖贏38舊金磚

2 代如果出 remake 我 $1,000 都即買,4 代3舊我諗諗先,買就一定會買,但想等下 d review 先,先向 youtube 睇下d 畫面同 comment 先再入手。
有無新cg新加劇情??
無嘅話我玩泥托
買黎贖罪以前細個陣買老翻玩,10蚊隻
個不滿就係買唔到
第一次見大航海時代4原版,係喺廣州,5蚊
個時我都有買,但係今次一樣買,全部野無架都要買
第一次買佢正版係三國志13
再買埋加強版
STEAM反而無 大航海3 明明1,2都有
有販賣黑奴,應該係避開呢D咁敏感既野上steam
SHIT 無玩過3 睇你地話咁好玩 無機會試
就算係原版當年已經出左PATCH CUT左
咁唔知暗榮點解唔UP了
贖罪都要與時並進卦
過左20年比埋嗰一樣嘅嘢出黎

利申:20元老翻
有冇人仲玩緊
幾時有偷跑
懷舊
-完-

反正光榮重製咪又俾人話手機驚都不如
佢目標銷量都係十幾廿萬,成本計到盡唔會蝕俾你
要買嘅人就買,光榮從來唔卸班haters
係wooo
出手機板嘅話就算隻game一樣我都一定會支持
手機咁大個市場反而唔搞移植 晒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞