Figure 討論 (96)真 點討論區 停止假膠 拒絕連登痴線佬

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
amazonJP你揀用港元/日元比都係食4%...
應該關乎native間公司事
佢不如唔好出、keep住比我期待算啦,佢自己都知奶野,唔敢係盒面沿用舊官圖
海外簽帳要扣1.95%, 仲有匯率食你一浸
結論係唔貪少少積分亂咁買野
而家見到アネットさん咁既膠樣,早兩年revolve隻家姐都唔係好過份啫,人地仲有gsc包底,之後補返隻正路版比我,變相買一送一
花畑食屎啦
モモ塊面崩咗少少
對眼隻色唔夠紫
留名等你開箱睇吓有幾伏
之前佢隻寄生獸醫出得唔錯
呢隻拖咗咁耐都搞成咁

好彩佢唔係出リリアナさん
避過一劫
佢係リリアナさん我一定

依家都係疊埋心水等Rocket Boy隻鋼管舞アネットさん同異色リリアナさん
唔記得邊到訂,睇條友打唔打比我拎貨啦,講真,想撻訂
異色リリアナさん?有d咁既事?幾時出
你唔係精英訂咩
冇記錯orcatoys係精英代理

咁耐以前唔係啦,個時都未識佢
竟然花式再版,好在アネットさん上官網訂左3隻,應該又有得炒
點解唔出埋lala
以前一公布就出去訂左アネットさん

我問過1/3.5アネットさん係精英代理,早幾個月我亦有叫過佢幫我8過隻野幾時出同有多留一隻比我,希望佢無留到,我無諗過走樣走成咁,好灰啊屌
雙入
有米巴
如果佢唔走樣,我三入都濟啊,我細細個就好鍾意呢對黑妹
我終於搵到同好
不過我係迷リリアナさん
アネットさん只係附帶

除咗右上個幅アネットさん
其他三幅我都有
我仲買埋之前葵渚展幅十色複製原畫
呢對黑妹既產品而家多到數唔晒,我對上買左佢套單行本連一對枕套就無再買新野,出得太多太快跟唔上
佢本單行本
我前前後後買咗三本
我都係,好撚多特典,我一早搵代購訂左套裝先知虎穴同melon各出一券掛畫特典,幅畫咁撚淫又唔買唔得,頂硬上啦屌

而家武漢肺炎搞到comiket搞唔成,好多追開既畫師都懶晒,搞到我都悶到棄埋坑,好耐無買咸書
但係好似吾見有地方有得訂?
各位見唔見有?
元氣有開 2285
支那前線
我已知amiami, 跟著esteems自己有官方網店而家唔知有冇
https://www.amiami.com/eng/detail?scode=FIGURE-127067
上amiami訂,連埋運費應該2100
遲D出放心啦

最驚你唔買
成套細細隻又平
好難忍手唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞