Figure 討論 (96)真 點討論區 停止假膠 拒絕連登痴線佬

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
fgo武藏

ARTFX J 環 古達
作品
炎炎ノ消防隊
シリーズ
PVC塗装済み完成品フィギュア
発売月
2021年10月
スケール
1/8
製品サイズ
全高:約195mm(台座含む)
税込価格
14,300円
税抜価格
13,000円
製品仕様
素材
PVC(非フタル酸)・ABS
原型製作
あかちょむ
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000003408/

ARTFX J 森羅日下部
作品
炎炎ノ消防隊
シリーズ
発売月
2021年10月
スケール
1/8
製品サイズ
全高:約210mm(台座含む)
税込価格
14,300円
税抜価格
13,000円
製品仕様
素材
PVC(非フタル酸)・ABS
原型製作
tresco modeling x ZERO STUDIO
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000003407/
話說有冇巴打有入UC個tolove darkness 系列?
質素上值唔值得入?
行開見到咁啱有夢夢同美柑現貨
平均around 1000
唔鍾意件衫交叉條帶冇分件,嗰部份上色又唔太好
其他部份都正正常常
噢 啲邊位上色細心睇又真係唔多掂
成千銀都係再諗下先

唔係,3XX
跌都跌左

已拎,無位放figure啦
救命幾時到我拎啊
買啲亞加力膠地台仔晾高少少
利用高低差就可以攝多幾隻
想問half completed figure同completed figure, 差啲乜
係amiami 見到呢個
https://www.amiami.com/eng/detail?gcode=FIGURE-125555
好似half要自己上色
*This is a half completed assembly figure kit. (Only the head and sword arrive painted and assembled. The rest is assembled from the color separated molds.)

原來有寫,得個頭同劍有上色,咁奇怪
俾你設計自己喜歡嘅顏色
開新櫃
有時d底坐真係好啞位
係,同埋好驚佢隻腳會斷
我都驚,啲頭髮勁重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞