呢一代既男人到底可以有幾廢西?

626 回覆
2145 Like 123 Dislike
屌佢老味,依家的男人係咪傻撚左?

感情台有個乜撚野男人追夢既post,竟然係話叫女人支持男朋友追夢。我屌佢老味個樓主真係廢撚到出西水,男人追夢要女人支持?咁無左女人係咪連屎都唔撚識痾呀?要靠人拖舍就唔撚叫追夢,叫發夢啦懵卵!

下面的回覆仲好笑,屌佢老味睇到人都癲,個個都話呢樣女朋友唔俾,果樣女朋友唔俾,屌!咁咪飛撚左佢搵過個無咁撚多嗲個囉。唔好話我批死果班廢西,佢地連諗下「分手」兩個字都唔撚敢。

港仔,我唔撚該你地似返個男人啦,乜春都俾女人帶頭,你地個腦係咪細個肚痾果陣瀨左出黎呀?

屌,入面仲有個閹人話:「為條女做呢樣做果樣,結果帽左,你知唔知我夢想就係你?」睇完當堂打撚左個尿震。陷家產我係你老豆就兜巴打到你變柿餅,養個仆街仔出黎為人地做嫁衣?你知撚唔知道嫁衣係俾女人著架閹人?

做男人,前進既目標要永遠以自己為中心,只有男人有才幹有魄力有信心有力量,先有能力去建立起一個家!為女死為女亡?屌你老味切柒煲湯派街坊,下半世出櫃做屎忽鬼啦廢西。

港仔,無女人唔撚駛死既。日撚日見埋的乜撚「屌一獲短十年命」真係真心躁底。如果有條女屌一獲短十年命,我就一定搵紅毛泥封住佢個西等佢唔好出黎為禍人間,如果有條女屌一獲長命十年我就日日執佢幾劑。

日日係度屌的女權撚踩上頭,屌,我由細到大都未撚試過俾女人騎住,我有錢咩?無喎!我靚仔咩?無喎!靠咩呀?靠你似返個男人呀,唔好見豬扒就笑見索女就拜,屌佢老味做男人心胸廣闊的,做事認真的公正的,做朋友有義氣的,你建立到自己個氣場出黎有邊隻臭雞可以出黎叫?唔該你班日日為條女傷春悲秋既閹人,拎返兩粒卵蛋出黎省靚似返個男人好無呀?
做男人,前進既目標要永遠以自己為中心,只有男人有才幹有魄力有信心有力量,先有能力去建立起一個家!

冇追post
同意樓主呢part
乜香港有男人
做男人,前進既目標要永遠以自己為中心,只有男人有才幹有魄力有信心有力量,先有能力去建立起一個家!

冇追post
同意樓主呢part

利申兩邊都係2樓

冇追post
同意樓主呢part

利申兩邊都係2樓

無錯

冇追post
同意樓主呢part

女生們 你們知道男朋友真正的夢想是什麼嗎?
https://lihkg.com/thread/250493/page/9?ref=ios

呢個呀,入面有幾條女講得幾好:「你知唔知有幾多女人賺錢多過男人?博過男人?」檢討下啦班廢西,俾班女人踩晒係頭上痾屎仲要扮情聖想照顧埋人地下半世,班廢西唔撚陀衰人地都要燒香拜佛啦!

屌,根本呢的叫女po,係果個乜撚beauty果度出現就岩,男人學乜撚野人叫春?
岩聽
乜香港有男人

我真係講個事實,我身邊食得住條女既男人,無一個係會以條女生活做中心既。簡單的講,「愛情奴隸」呢個位係女人座既,的懵卵就走晒去坐,你話仲邊有男人?

變撚晒鵪鶉啦!
超級同意
果班人真係好軟弱
重點錯哂
好man呀
重點錯哂

你又有幾岩呀?講下你的高見出黎睇下你有幾多墨水?
樓豬好波
屌,我由細到大都未撚試過俾女人騎住
笑左sor
樓主講得好好 但有陣潮文嘅膠味
屌,我由細到大都未撚試過俾女人騎住
笑左sor

正宗咸濕仔
樓主一定係個強人
不能同意更多
Between 好man呀
樓主現實係點我唔知 但呢刻真係好型
連登D語錄POST 仲勁過facebook
雖然唔係全部都同意
但真係幾嘔心...個夢想post

第一 其實係人都有夢想
問題係 唔係個個肯付出相應嘅努力
個個想發達 但又唔勤力

第二 學樓主講 點解一定要女人主持
明明自己都可以堅持...
而且女人又唔係為男人而生
香港人係垃圾!

又幾啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞