啱啱炒左腦細,開心,舒服

639 回覆
7729 Like 30 Dislike
仲6月
6佢老母咩
肥仔波呢類冚家剷就正宗小人格
呢啲撚樣最好對付方法就係眾人面前落鳩佢面
lm
裸辭係威由辭嗰刻開始你就老細
面皮都真係幾厚 遞埋信同之前講咁多要 仲叫人信佢等到六月 支持樓豬走同LD之前再屌柒佢
支持樓主,辭左好過到六月又被fake 話遲d 加
加加加,加條毛
姜b 生日快樂!
呢啲人真係唔洗動搖,跟本佢自己都無能力guarantee加人工比你,佢而家呢一刻只係想你唔好走,多個人幫手搞掂單job。

重施故技開空頭支票,食撚屎啦Boris。

仲有呀 你估你玩到咁串,你留得返低會有好運行咩? 如果你咁樣就有得加人工,其他人咪會跟你學野?

所以你已經無得返轉頭,行出個門口,唔好扭返轉,保重啦
同路人 成日幫佢OT又冇OT錢 人工低過fresh grad都叫加左 準備走 大把公司出offer 佢咪繼續用爛市價請廢柴
利申:IT狗
肯撚定加到下年6月都未加到
轉個頭請到人炒撚埋樓主
呢個時間入軍隊 勇者
其實應該係FG/ 十年+經驗嘅人難搵工?
可能我本身人工低到on9,出到嚟都見到唔少opening
回音同offer 都好快有
Boris Lam?
yes
不要暗戀,去強姦。人生沒有那麼多時間給你演內心戲。愛她就去搞她,喜歡就去強姦。表白有什麼用還是會被拒絕。追不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄,你連監獄都不敢蹲還好意思說愛她。出來之後找到她繼續強姦,強姦到讓她開始懷疑自己的人生,讓她覺得她人生的意義就是被你強姦。

原文網址:http://read01.com/4NxyOG.html
dont on9 la
1日1張醫生紙
連續四日4張不同醫生開既紙醫生紙=病假
有4/5人工

利申 HR
咪係信你嗰個正on9
間公司咁濕鳩樓豬仲咁好死整理好handover既事
美其名就係廢事搞著D同事, 但其實最終都係幫公司
計埋俾尾數

咩尾數
撐樓豬
我都裸辭咗,屌你老母人手已經唔夠仲改程序,改完煩撚過閪咁,搵你老母做啦腦細
樓主好波
支持樓主!
我都試過仲比條死佬串你搵唔返份咁好嘅工,DLLM
老西都唔再留啦~

btw 如果間公司屬於大野,你大佬已經做左矮仔,不論係真情定假意。語氣上都留番少少餘地俾佢啦

一日仲係呢個圈,山水有相逢。

如果係細公司,就唔怕撚
肥仔波我屌你老母啦
支持
傻閪波 我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞