啱啱炒左腦細,開心,舒服

639 回覆
7729 Like 30 Dislike
個manager講左大半年加人工,連appraisal低分過我既都得加左幾千
頭先食飯兜口兜面成班同事面前指住佢個頭問做乜會咁
佢笑笑口話下次一定有,叫我等多排,然後佢下晝出去開會
成個下晝冇心機做野,啱啱直接打咗信
封信寫明辭職理由 冇career path, 冇opportunity, different pay for equal work
直接掉俾HR同manager個腦細,cc俾個manager算
計埋俾尾數扣埋啲假我做埋下星期可以唔撚做
要做野趕deadline就實預埋我,升職加人工就冇我份,屌你老母啦傻閪Boris
Good job
口講口賠既野講完唔認數十常八九,尤其係擺明講吓氹你嗰啲
好波
支持,唔尊重你做咩要留低同佢博殺
屌你老母傻閪肥仔波
仲whatsapp問我咩事
打埋信你自己唔識睇呀?
冇讀書唔識字咩你?唔撚撈洗唔洗讀埋封信俾你聽啊柒頭
過咗6點收咗工架啦我,聽朝先慢慢覆
佢唔認有講過都吹佢唔漲
我信佢份人做得出
一於SL 到last day
我寧願返去日日坐係到篤眼篤鼻
下星期我記得都唔少野要趕,我就返去咩都唔做剪吓指甲食吓花生
唔撚覆佢whatsapp仲打電話嚟阻撚住我上連登
邊行?
IT狗,唔開名,淨係話俾大家知條契弟叫Boris
清好撚型 見你好人就蝦鳩你人工又唔撚加
G拎你返去行行企企激撚死佢
Hea做喇

下一份工既hr會打比你上一份工問架
樓主好波
好羨慕青....lm 食花生
我咪show埋我appraisal同封辭職信個理由俾下份工既hr睇囉
而家我應該underpaid緊添呀,佢肯加先叫有可以打個和
send條連登link俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞