學生讓座之後比廢老屌:關愛座唔係畀你坐 最後車長開聲屌廢老

468 回覆
5530 Like 17 Dislike
唉,真係唔怪得你做雞。如果有啲野係可以隨便喺真實世界講嘅,咁網上討論區仲有佢嘅價值?

現實世界唔會隨便問人行房嘅野,只會問朋友。又掉返轉講,除左行房,仲有好多野都唔會隨便喺現實世界講,例如薪金、對老闆嘅評價etc。咁唔通你又話「唔緊要啦,有機會如果見到老闆睇下你仲會唔會咁問人?問得出你好野
車長好波
on99
就唔同你講黃唔黃既問題

不育就睇醫生/睇婦科
上黎問, 不如直接google算啦
咪一鳩樣

但無腦就唔建議生啦
一陣真係有左, 到時小朋友有咩事又上黎問唔去睇醫生, 害左個小朋友
呢個世界大把問題都可以google解決啦,咁係咪唔可以上連登問呀?每日大撚把人喺連登問野,你條連衛兵小先鋒撚唔撚洗逐個屌佢地?更何況呢個係連登成立嘅其中一個目的。

無腦當然唔好生仔啦,你睇吓呢個世界充斥幾多你呢啲左膠、道德紅衛兵、被害妄想症傻閪,動不動就覺得人地性騷擾你,真係戥你老母膽心
自己串人在先,但怨人地無品屌返你轉頭?你人格分裂嫁?
你人格分裂㗎?
你老婆無啦啦俾個唔識嘅男人咁問
睇你仲會唔會咁L 淡定

生唔出仔就去睇醫生啦
再唔係去返其他討論區問!
你係適當嘅地方問我都會認真答你
無L 啦啦係讓座post 咁樣問人
然後仲發癲話人做雞
你唔老尷都真係夠面皮厚
喺現實世界問,我當然覺得有問題,但喺網絡世界問就冇問題,ok?
唔係唔可以網絡世界問
咁都要啱Topic 先得㗎
一係你開個Post 問生仔野
我咪過去答你囉
咁鐘意交

搵你老母交啦
同埋我冇啦啦比人問點樣有左BB
仲要係問我同我行房有關嘅野
我都會慶啦係咪呀依家條癲佬淨target我一個喎
平時都唔會去坐關愛座...
普通位你講聲唔好意思都會比你...
怒啤就話知你..
On9
你慶唔緊要,因為我都冇問你,我問另一個人ja ma。

你慶係你嘅事呀,唔代表事主慶,定係你代表事主?定係你就係事主本人?
車長咁有guts
得啦搭黨鐵好叻叻
最撚憎就係將某啲野標簽
例如關愛座
原意可能係好既
但忽略左香港個濕鳩社會觀念
老人家以為自己大撚晒
關愛座人人都坐得
有無需再係比較出黎
後生仔坐既當刻佢係全車人最需要個位既
佢咪坐得囉
之前膝頭整親上到巴士黨鐵坐都係俾啲死廢老眼超超都以經有眼睇我隻腳包曬繃帶架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞