[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾伍 謝絕老翻 歡迎互毒 福利遠哥一路好走

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有魔改, 雖然本身得漫畫同機戰有出, 其實個設定點講都得

之前ACTION TOYS有一隻大隻版嘅就似返元祖鐵甲造型

結論: CCSTOYS係魔改, 自己鐘意就買啦

但手腕位變大弓造型應該無廠會做啦
或人個BASIC FORM都要靠老豆UPGRADE下先勁

賀撈B真係基礎型態一路自己升上去, CLS
所以我好猶豫,b記又話出
但b記連模都未有
ccstoys隻zero又唔未唔差
搞到我好心郁
嘩頂, 全齊....

001同1型老豆又係好鬼毒, 大大隻身型
呢隻正爆, 估唔到仲有得變型

https://hacchaka.net/archives/52068927.html#more
SABER連睇都唔想睇...
龍騎都似, 因為有FIGMA同佢打
劇場版1補返好多野, 但怕劇場版2又搞返爛...
巴打啲構圖好得, 我偷下師先
照影相出EMAIL俾BAMDIE HK

出左聲先, 之前用YAMATO時, 最嚴重都係一隻角有少少凹,
順豐真係支那文化支那公司嚟
手指, 要CHECK除左大拇指之外, 有冇邊隻唔郁得
CHECK燈, 同時開燈位小心斷, 開左燈後睇下獅頭內側花得勁唔勁
其他再睇下有冇大花痕就OK
你地一晚就放左咁多毒相

做死我
B記唔知會造元祖個種定INFINITY個種
我自己就唔等BAMDIE了

CCSTOYS個隻有授權, QC同上次隻天元差唔多嘅話已經唔錯
有對手係好事,就如三廠岀龍珠
迫到笨大要追住去
Thx巴打 今晚就返去破佢處
好, 盒相無得落頭POST嘅, 今晚得閒就影下擺POSE相啦

我個隻都係生日正日攞
哩兩日個post去得咁快

究竟VF1J件甲可唔可以用係VF1S? 佢無講我又唔敢訂
以BAMDIE依家用YAMATO/ARCADIA個銷售方式嚟出甲

都幾肯定啲甲, 無定係FAST PACK, SUPER PACK, 定ARMOR PACK
應該都係全VF1系共通
琴晚都執左個LIST, 諗緊搞唔搞埋玩具好鋪同紅黑鋪EXCEL...

但新開嘅鋪我真係唔識, 大家睇我琴晚推薦嘅都係老字號就知

請問儲開tf巴打 , siege係咪出過一隻nemesis prime連貨櫃?

請問有無呢隻個盒嘅相, 同埋邊到仲有現貨?

而家中段都ok嘅,起碼好過zi-o
鮑魚佬
屎王根本就係撚化所有拉打fans
搞咁L多野都係魔王最強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞