[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾伍 謝絕老翻 歡迎互毒 福利遠哥一路好走

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實遠哥真係將福利改變到少左好多人鬧,
咩雅典娜(福姑)咩聖戰士(福利客)之前勁多人講,
依家唔係無,但遠哥對客有問必答,必要時會幫伙記屌客,
大家都受,亦見到福姑同班伙記帶埋笑容返工。

雖然砌少左模型,但真係唔想福利沉,
佢地FB同MEWE已經無Update新貨

可以咁玩
巴打好快手

但張相背景有咩秘密
各位,我係咪應該cancel再去衝現好啲?
平好多就話啫,
同埋CANCEL得多會唔會被BLACKLIST?
隻哥斯拉好HEA...得對手, 雖然射線我大把, 但唔係呢邊...

金剛一開攞出嚟甩腳再甩掌,
不過好容易裝得返, 係把家傳兵器唔係半透明件有啲失望...
Amazon係最唔怕cancel 既地方
呢d人地當係消費者權利
謝指教!
咁我下次都去訂先
價錢唔係主要問題,但佢話成個月後先出貨
同埋係因為佢delay,話可以比我cancel
但我又怕街未必多貨...
想買返舊果隻哥斯拉
邊隻, 元祖第一隻?

哩隻 同埋95年果隻
你track package 睇下佢出貨未
有一隻新嘅同二手

95個隻好似無
呢隻上網收都唔太難嘅
95係邊隻?紅蓮?
哥斯拉對kong係第一隻入手
Shf groups 無咩人賣
對上一次見到 都係畀人油油顏色嘅

This
哥斯拉元祖我收唔齊, 最近真兩隻, 傳奇老哥我得2014隻發動版
中間買左NECA, 老番多到我想嘔, 不過正版隻紅蓮係幾好

油色嘅算了, 怕會痴立立
頂, 紅蓮我有, 初版有個兩部車仔

再版舊煙我想要, 但已經貴到喪...

就吹爆, 我去準備下先
請問哩隻係唔係原祖
係SHM嘅第一隻哥斯拉, 但好似唔係元組皮套第一隻

另外大家呢邊繼續吹水
https://lihkg.com/thread/2527488/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞