[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾伍 謝絕老翻 歡迎互毒 福利遠哥一路好走

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好PRO
玩開MB 未玩過ROBOT魂 唔知質素點
本身都無乜點理 前幾日睇完條新片就變左 我屌 好撚型

舊版其實都好靚,尤其係個地台

頭就偏向ka味重啲,不過要自己滲線

無之前嗰隻直接入新得啦,係我呢啲有舊嘅先要諗

OK 即上魂SHOP訂
https://www.youtube.com/watch?v=CqB9PtnLpGQ
就係E條片
睇完就中左招
以完成品滲晒線有MARKING
個價算OK嘅
呢口價係咪平過炒孤?
初期啲ka signature 要自己貼上水貼和滲線,唔做的話分分鐘差過robot 魂我覺得呢條line暫時最好是企鵝和Ex-S, 遲啲出的Zeta都好型
港魂自己訂同炒孤應該一樣價, 係去佢地度攞
隻鵝應該仲訂到
決定訂新放舊,舊嗰兩隻唔知放到幾錢

要幫補下
同你一樣決定嘅人應該唔少, 舊個隻個價會幾慘....
Ins見全新企鵝mp版1480我先慘,我mp+普通版各買左兩盒,各一玩一儲,當初無諗過會電影化,著左魔咁買
Xi mp版好似前前後後買左4盒,放左一盒,仲有3隻係手
翠GUNDAM依家BAMDIE未有動作理版KA版, 放住一隻先啦

新鵝係幾毒, 好彩我自己對大舊野麻麻先忍到
所以如果前哨戰同crossbone 有機會動畫化
mr魂同mb又要重新洗牌
至撚仆街就係正當你以為已經買左最貴個款圓左怨愈、無野洗再煩,過幾年同你玩野整個嘜嘜版

我計過一件bamdie熱門玩具頂盡得十年命,十年內一定出新版打面高達係咁、黃金聖鬥士呢d都係咁
聖衣就算啦
好多人齊十二官劍晒手
笨大自己唔生性,若果追住出
應該重大賣緊,佢又停下唔出神聖衣
女神用舊body,吹咩
佢呢兩年玩復刻,玩死晒成個系列,一野推神物落地,神天蠍、雙魚從天堂跌落地獄,係炒家都驚唔敢再囤聖衣,無囤積價值好自然就少人留意,少人留意就注定玩完黃金神聖衣呢個絕招都比佢用埋,聖鬥士近年亦無搞作可以彈返起,等死line
咁幾時再出蛇夫座
佢暫時無藉口再出,等nd動畫化啦
而家都跌返d,三千中左近有送易
車罩都唔識寫落去
蛇夫係人定神
定神子
又時空交錯

一件白銀聖衣升上黃金
個故事車田都未諗到點吹
無計,哈帝斯派足貨,鋪頭驚佢cut單一早叫大左數,佢地都覺奶晒野,所以明知哈帝斯一出會多人搶都唔太敢貴過1400,d貨散得就散
早散早安樂啊,而家蟹到1200都清唔走等年尾可能出天馬神聖衣先有望翻身,睇佢個勢想一年一隻青銅神聖衣呢續聖衣神話條命,期間靠住復刻呢賺多水錢,冥鬥士出再生版應該都差唔多
佢一日諗唔到點埋尾,一日都唔好諗動畫化
蛇夫出左4年啫,仲可以再等吓,有bamdie無絕版,十年內一定再出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞