正版波衫討論區14

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
有無師兄知荷蘭作客幾時返行貨?
各位巴打知唔知邊度仲有利記主場落場版L碼
或者網上買邊度仲有貨又靠得住
聽講冇
細sponsor求source
https://www.facebook.com/1865282500423880/posts/2982472632038189/?d=n

https://www.goal4u.store/item/Nike-Atletico-Madrid-%E9%A6%AC%E5%BE%B7%E9%87%8C%E9%AB%94%E8%82%B2%E6%9C%832020-21%E4%B8%BB%E5%A0%B4%E7%90%83%E8%A1%A3(%E5%8F%AF/6352735467339776?lang=en

暫時見到兩間有,Ching可以試下
不過利申先,第一條link嗰間我未幫襯過,唔能夠擔保質素ok
第二條link Goal4u我以前幫襯過,發貨時間早過佢寫嘅,同埋佢話印字係本地處理(外國印製可能會印到歪晒)希望幫到ching喇
Thx ching
Thx
nike hk真係無腦...呢件都唔返.....
咁一切都係商業考慮姐
客源太小眾support唔到咪唔返
話說幾年前 Adidas 反埋奧林比亞高斯, real betis
成個nike 歐國盃最靚呢件....
大家寧願要球迷版加球會印字定係就咁球員版?
價錢差唔多
Thanks
我自己就不嬲都覺得買波衫就算唔full set都起碼要印字,如果唔係我不如平平哋買件球會tshirt
Kitroom訂字係咪十世都唔會有
三月中訂咗英撚仲未拎得
諗住出局再去催催佢
今日訂咗法國仆得街了
3月中訂左法國作客
話件衫到左但未有字
同一藉口
係 上兩頁已經屌左佢老母
如果你等得既當然可以搵佢訂 但佢講話3-4星期到貨到而家3個月都未有睇下你仲忍唔忍到
啱啱見到direct soccer好似有
兩位可以問下
佢咩藉口
衫有字未有 等供應商覆等到2046
現貨得返D你唔會想印既球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞