正版波衫討論區14

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
1001冇人開

繼續
黃藍整合 (Updated)
黃:21, NTS, 皇朝, Ball3shop, Real Glory, JNS, No7, Directsoccer , ball3pro
藍:Scoop5, 摯友, J league soccer shop
待fc:飛龍, Prokicker,
爭議:Kitroom

上個 Post 既唔知有冇 update 呢
點先算正版?
要入主場買先計定sports direct都得?
之前見佢賣開D舊衫都幾正 但發現有D奇怪

佢件件都話match worn match issue又剩 諗住好正
但見佢打d野就怪怪地 真係mw mi好地地又做咩要洗呢?
我買mw mi就係要原汁原味

問過下D波衫專家 佢話D間舖有D明明係普通player issue衫 但就自己印名上去扮match issue

件美斯training仲痴線 條友自己對哂圖話係球王真正著過 賣成7皮 貴撚過件真正簽名衫

有冇波衫友幫襯過知係真定假?

想問下邊度有得買今季紐卡素波衫
唔會假啦 差在係唔係真mw mi姐
另外有proof/coa既mw貴一截都正常啦 仲要messi
lm
Lm
係唔係真MW問美斯先知啦
呢D都係講個信字
呢間野trade過, 無問題
一有人將d野賣得貴少少就俾人攻擊架啦
你見fb買賣gp 有人放match shirt 一賣到4位數
一係就問打多個零? 一係就一堆人留個笑哈哈
Issue 衫好多時候都係冇著過, 同洗左冇分別. 佢之前賣巴塞啲Match shirt 唔貴喎, 都係千零蚊鬆啲, 係砌衫人地點會砌Murillo 呢啲球員, 個幾件1819砌 Iniesta 告別賽唔好? 唔好唔記得季初普通球員版正價 €140

件 training 標呢個價就9成拎黎曬命啦, 不過人地曬得起, 亦都唔會理你啲閒言閒語
學其他ching 話齋,Player Issue 要砌就砌大名啦

同埋好多 Match worn 都係會拎去洗咗先,真正 Unwashed 其實唔多(所以先值錢),尤其有 COVID-19 之後,就更加多球會要強制拎晒啲波衫去洗,洗咗唔代表唔係 Match worn
ching心水清
一句講晒香港人就係唔抵得人發達
最煩係d成本撚係到講值唔值 好心咁在意就玩返fans版/執二手啦
開季就要299連字章
排200包順豐
$150到付
絕對明白啦
香港太多人唔知價
(當然有班好啲嘅師兄,知道係咩價位)
(講個例子,曼聯poppy
香港澳門夾埋今年市場佔有率三成幾😂😂🤣🤣)
未洗我都唔敢要啦
Diu🤣🤣
就算之前未有武肺,收到啲又濕又臭嘅衫真係幾核突
泥跡係幾過癮,浸汗味真係難搞,猛太陽曬幾日都清唔哂
好臭㗎浸味
我屋企有件要用六個膠袋裝住
先攞到批文留喺屋企啊
講笑咁講啦
咁鍾意汗味
我成本價放俾你啊😂😂

Btw
以我所知英超big 6
阿仙奴要賺錢
唔洗就入黑盒

另外有跡當然最好
不過唔該唔好咁大浸味🙇🏼‍♂️🙇🏼‍♂️
呢件係咩隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞