正版波衫討論區14

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我本身唔算意大利fans (其實大個左已經無特別捧一隊國家隊) , 對依家依隊國家隊唔係好熟悉, 但細個小學雞嗰時超鐘意巴治奧,覺得佢條小馬尾好型, 因為佢靚仔有型先開始睇波, 今次文藝復興3件藍白綠真係好靚, 平時無買開國家隊波衫都忍唔住買左印巴治奧
邊度仲有argentina messi 波衫賣
唔記得16強定8強嗰陣買咗件西班牙球員版淨衫諗住出去印pedri
點知到而家完咗都未搵到字印
好多間都有得訂,只要你唔在意價錢
意大利先賣$800
阿根廷要千幾
有冇ching有儲kaka波衫
https://redsport.store/category/nba/
有冇人知呢間啲波衫真定假?
全部一樣價又齊size
但個網又幾專業
喂大哥 兩件唔同衫, 點比
NBA 唔熟 但係9成9假, 網頁左下角 cfjersey.store

Google 下
球迷版咋
同埋波衫要好好愛護先keep 到
唔打理唔使十年八年就打柴
但係真係平好多
其實意粉波衫幾蝦人著
見啲人太瘦
好似撐唔起咁
都係我呢啲中年肥阿叔先啱著
買童裝
好似啲女咁買Oversize 當裙著咪得
男人老狗oversize
想訂件但唔知印邊個好
有時見到d波衫但係唔知幾錢先合理 其實係咪要睇下市場價格
fans版正常價$599-$699
player就$999-1099

但都係睇有冇行貨 香港冇行貨好似player咁 如果冇就貴1兩舊 睇下條友炒唔炒價
如果係match issue player issue呢堆應該點睇佢咩價位合理 唔太清楚
都係睇人睇球隊架姐 mi係真係更衣室入面球員著既size備用衫 所以邊個邊隊出名D 價錢就成正比
pi雖然都係更衣室衫 但就冇限邊個既備用衫 純粹都係有水印/號碼size tag 但都要千千聲

當美斯咁mi 56千都走唔甩
平少少既球員 234千都有
不過小心有D舖頭好古惑 買pi番黎然後再自己印人名扮mi
而家買意大利波衫要食炒價再要食埋印字
等下年出新衫好過
唔該晒ching詳細解釋有時真係唔係好知價
想搭單問下ching們A米 kaka 06/07 主場聯賽match issue 6千幾hkd屌唔屌得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞